Kimi Räikkösen varoista hurja arvio – F1-historian rikkaimmat kuskit listattiin

Moottoriurheilusivusto RacingNews365 otti listatakseen F1-historian 10 rikkainta kuljettajaa. Listan kärkisijoilla on yhä uraansa kuninkuusluokassa jatkava Kimi Räikkönen.

Alfa Romeolla nykyisin ajava Räikkönen on rikkaimpien F1-kuskien listalla ainoa neljäntenä. Vuoden 2007 maailmanmestarin nettovarallisuudeksi on arvioitu noin 200 miljoonaa dollaria eli 165 miljoonaa euroa.

Listan piikkipaikalla on seitsemän maailmanmestaruutta urallaan voittanut Michael Schumacher, jonka nykyiseksi nettovarallisuudeksi on arvioitu noin 780 miljoonaa dollaria eli 645 miljoonaa euroa.

Seitsemän maailmanmestaruutta niin ikään saavuttanut Lewis Hamilton pitää listan kakkossijaa. Mercedeksen nykykuskin nettovarallisuuden on laskettu olevan 280 miljoonan dollarin eli reilun 230 miljoonan euron luokkaa.

Listalla ainoana suomalaisena olevan Räikkösen edelle yltää myös täksi kaudeksi F1-sarjaan palannut Alpinen nykykuski Fernando Alonso, joka on listauksessa kolmantena. Kaksinkertaisen maailmanmestarin nykyisen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 220 miljoonaa dollaria, reilut 180 miljoonaa euroa.

Nykyisistä F1-kuskeista kymmenen kärkeen mahtuu Hamiltonin, Alonson ja Räikkösen lisäksi Sebastian Vettel, joka on sijalla 9.

RacingNewsin listassa Vettelin nettovarallisuudeksi on arvioitu noin 50 miljoonaa dollaria, mutta joissakin muissa lähteissä sen on arvioitu olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tällaisia varallisuuslistauksia voikin pitää absoluuttisen totuuden sijaan suuntaa antavina.

RacingNews365:n listan voi katsoa kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat