Kim Kardashianin päivitys kiukuttelevasta lapsesta huvittaa: "Selitin, miksei hän voi..."

Kim Kardashianin rehellinen päivitys tyttärestään North Westistä ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. 

Seurapiiritähti Kim Kardashian jakoi Instagram-tilillään keskiivikkona 24. huhtikuuta päivityksen, johon moni pienen lapsen vanhempi pystyy varmasti samaistumaan. Päivityksessään Kardashian kertoo hetkestä, jolloin hänen oli puututtava hieman 5-vuotiaan tyttärensä North Westin pukeutumiseen. 

– Joten neiti North puki itsensä tänään ja luuli olevansa valmis päivään, kunnes selitin hänelle ettei hän voi käyttää minun saappaitani, Kardashian kirjoittaa itkunauruemojin sekä sydämen kera. 

Neljän kuvan sarjassa näkyy vaaleanpunaiseen alligaattorinnahkakuvioiseen mekkoon pukeutunut North, joka on löytänyt äitinsä kenkäkaapista tyyliinsä täysin sopivat piikkikorolliset saappaat.

Sarjan viimeisessä kuvassa näkyy Northin epätoivo ilmeisesti hetkeä sen jälkeen, kun hänen äitinsä joutui kertomaan tälle ikävät uutiset päivän asusta. 

– Elämä voi olla niin julmaa, eräs Kardashianin seuraaja vitsailee kuvan kommenteissa. 

– Ei luoja hänen hermoromahduksensa on hellyttävä. 

Kim Kardashianilla on kolme lasta aviomiehensä, räppäri Kanye Westin kanssa. North West syntyi vuonna 2013 ja hän sai sisaruksen vuonna 2015, kun Kardashian synnytti pojan, Saint Westin.

Kolmannen lapsen, nyt noin vuoden ikäisen Chicago-tyttären synnytti sijaissynnyttäjä, sillä Kardashianilla oli vakavia terveysongelmia kahden ensimmäisen raskautensa kanssa. Pariskunta odottaa parhaillaan neljättä lastaan, joka syntyy saman sijaissynnyttäjän avulla.

Lue myös:

    Uusimmat