Kim Kardashian-West tahkoo miljoonia alusvaatteillaan

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian-West näyttää iskeneen kultasuoneen.

Kim Kardashian-Westin alusvaatebisnes on lähtenyt rytinällä käyntiin. Hänen lanseeraamansa SKIM-merkki muotoileville alusvaatteille uskotaankin nousevan miljardin luokan brändiksi.

Jo ennen viime viikkoisen myyntierän julkaisua jonotuslistalla oli yli miljoona ihmistä. Suosituimmat koot ja mallit loppuivatkin hetkessä, uutisoi TMZ –verkkojulkaisu. Kuluttajat joutuvat kuitenkin odottamaan seuraavaa erää, sillä alusvaatteiden materiaali tuotetaan erillisellä tuotantolinjalla, jolloin niiden valmistaminen vie oman aikansa.

TMZ-verkkojulkaisulle nimettömänä pysynyt lähde paljasti Kardashian-Westin kehittävän tuotesarjaansa. Alusvaatteiden lisäksi nainen on lanseerannut ihoteipin, kosmetiikkaa ja hajusteita.

Mikäli tosi-tv-tähti onnistuu bisneksessään, hän ei olisi perheen ensimmäinen miljardööri. Hänen miehensä Kanye Westin ja Adidaksen omistama Yeezy-brändi on arvioitu olevan miljardiluokkaa.

Kardashian-Westin sisko Kylie Jenner vuorostaan on tehnyt merkittävää uraa kosmetiikka-alalla. Hän myi aiemmin tänä vuonna 51 prosenttia omistamastaan Kylie’s Cosmetic -yrityksestään. Kauppahinta oli 600 miljoonaa dollaria, mikä tekee Jenneristä maailman nuorimman miljardöörin Forbes –lehden mukaan.  

Lähteet: TMZ, Forbes

Lue myös:

    Uusimmat