Kanye West avautui hengellisistä kokemuksistaan: "Jumala on yrittänyt ottaa minuun yhteyttä jo pidemmän aikaa"

Monenmoisissa liemissä keitetty räppäritähti Kanye West osallistui jumalanpalvelukseen sunnuntaina tunnetun pastorin Joel Osteenin Lakewood-kirkossa Houstonissa, Texasissa. Paikalle oli kokoontunut tuhansia ihmisiä.

Kanye West kertoi Jumalan auttaneen häntä vaikeina aikoina ja toimineen inspiraation lähteenä.

– Tiedän, että Jumala on yrittänyt ottaa minuun yhteyttä jo pitkän aikaa, mutta paholainen on kääntänyt ajatukseni pois siitä. Muistan olleeni sairaalassa hermoromahduksen takia. Piirsin siellä kirkkoa ja halusin perustaa kirkon Kaliforniaan, West jakoi elämänkokemuksiaan. 

West myönsi olleensa aikaisemmin ylimielinen ja tärkeilevä ihminen, mutta nyt hänen kehonsa palvelee Jumalaa. Aina yhtä vaatimaton West sanoi olevansa suurin artisti, jonka Jumala on koskaan luonut. Muusikon vaimo televisiopersoona Kim Kardashian West ja tytär North olivat saapuneet myös paikalle todistamaan Westin puhetta.

Jesus Is King -albumin lokakuussa julkaissut räppäritähti teki myös viikonloppuna yllätysvierailun houstonilaiseen vankilaan. West esitti gospel-albuminsa kappaleita vangeille saaden osan heistä kyyneliin.  

– Jumalan puoleen kääntyvät vangit saattavat päästä vapaiksi aikaisemmin hyvän käytöksen myötä. Rikoksiin syyllistymisen todennäköisyys myös pienenee heidän kohdallaan. Olisi hienoa, jos muutkin artistit seuraisivat Kanyen esimerkkiä, Texasin kuvernööri Greg Abbott kirjoitti Twitterissä.

Juttua muokattu 25.11.2019. Jumala korjattu alkamaan isolla kirjaimella.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja