Ei käyttänyt "turvasanaa" – naiselle järkyttävät vammat rajusta seksistä: "Luulin, että tätä sinä halusit"

33-vuotiaalle naiselle jäi pahat vammat seksistä. Seksikumppani sanoo uskoneensa kyseen olleen vain roolileikeistä.

36-vuotias Dean Wilkins läimäytti ja löi 33-vuotiasta Lucy Archeria ennen kuin nainen lopulta pakeni kadulle pelkät rintaliivit yllään. Huolestuneille naapureille mies huusi: "Kaikki hyvin. Se on vain roolileikkiä", uutisoi muun muassa The Sun.

Poliisit soitettiin kuitenkin paikalle. Archer löydettiin järkyttävässä kunnossa. Naisen nenästä valui verta, hänen poskensa oli turvonnut, kaulan ympärillä oli punaisia jälkiä, hiuksia oli revitty päänahasta ja olkapää oli sijoiltaan. 

Tapausta käsitellään parhaillaan brittioikeudessa. Oikeudessa kuultiin, että pensasaidan suojiin piiloon juossut Archer sai Wilkinsilta viestin: "Mikset sanonut 'munakello'? Oletko kunnossa? Tein niin kuin pyysit, kulta. Piilossa, peloissaan, minä rehellisesti luulin, että tätä sinä halusit, olen pahoillani."

Mies kertoi oikeudelle lannistuneensa ymmärtäessään, ettei seksikumppani näytellytkään ahdistustaan, ja ilmoittautuneensa itse poliisille.

VIDEO: Millaista on BDSM-ammattilaisen luona? (Artikkeli jatkuu videon alla.)

"Ei ollut mitään keskusteluja siitä, että se olisi ollut liian rajua"

Tapaus sattui Wilkinsin asunnossa, kun pariskunta oli juonut ja käyttänyt kokaiinia. Kuutta päivää aiemmin nainen oli lähettänyt miehelle tekstiviestin, jossa kertoi, että halusi Wilkinsin kidnappaavan hänet ja sitovan puuhun.

Pariskunta tapasi alun perin deittisovellus Tinderin kautta. Oikeudessa kuultiin, että he löivät säännöllisesti toisiaan rajun seksin aikana ja kuvasivat kaiken videolle. He myös sitoivat toisiaan. Pari otti kuitenkin käyttöönsä niin kutsutun turvasanan sen jälkeen, kun Wilkins työnsi sormensa liian syvälle Archerin kurkkuun. Turvasanan sanomalla viestii toiselle osapuolelle, että haluaa tämän lopettavan.

– Ei ollut koskaan mitään keskusteluja siitä, että se olisi ollut liian rajua tai että toinen meistä olisi mennyt liian pitkälle. Se oli päinvastoin, 'vie se seuraavalle tasolle', Wilkins kertoi oikeudessa.

Kaksi viikkoa ennen liian pitkälle mennyttä kertaa Archer oli lähettänyt Wilkinsille viestin, jossa kertoi olevansa mustelmien peittämä. Wilkins kertoo luulleensa, että nainen vain hekumoi vammoillaan.

Tuomari Andrew Eastel totesi oikeudessa, etteivät uhrin vammat olleet yhdenmukaisia aiemman toiminnan kanssa, eivätkä ne olleet syntyneet yhteisymmärryksessä. Wilkins myönsi aiheuttaneensa vammat. Tuomio luetaan myöhemmin tässä kuussa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat