Toimittaja testasi Nokiaa seksileluna – legendaarinen luuri toimii myös "märkätiloissa"

Useiden naisten suositeltua Nokiaa vibraattorina, toimittaja päätti testata kapulaa itsekin.

Gizmodo-teknologiablogin toimittaja Rebecca Stokes rakastaa seksileluja, teknologiaa ja uusien käyttötapojen keksimistä tavaroille. Nämä kolme seikkaa huomioon ottaen ei ole ihme, että nainen päätti työntää Nokia 3310:n vaginaansa.

Kokeiluun Rebeccaa innostivat naiset, jotka kertoivat Suomen entisen vienti-ihmeen tehosta vibraattorina. Huhu seksileluna toimivasta puhelimesta lähti leviämään intialaisen, seksi- ja rakkauselämää käsittelevän Agents of Ishq -sivuston pienestä tutkimuksesta. Sivuston tavoittamista sadasta naisesta moni nimittäin kertoi vanhan Nokian olevan paras työkalu itsensä tyydyttämiseen.

Rebecca kertoi ideastaan Gizmodon muille bloggaajille ja sai lahjoituksena Nokia 3310:n, josta pyyhki pölyt ryhtyäkseen tositoimiin. Naista huoletti hieman se pikkuseikka, ettei kännykkä ole vedenkestävä.

– Jos äitini soittaa seksileluuni ja kuolen, toivon eläneeni elämäni täysillä, Rebecca kirjoittaa.

Suunniteltu korvalle, ei vaginaan

Rebecca kuitenkin huomasi pian, että sähköiskun riskin lisäksi puhelin vibraattorina ei välttämättä ollut idea niin sanotusti parhaasta päästä. Täysillä tärisevä Nokia on suunniteltu korvalle, ei vaginaan.

– Puhelimen laittaminen haarojen väliin ei ole yksinkertainen tehtävä, ellei omista ohutta ja täydellisen suorakulmion mallista vaginaa. Muutoin harkitse Nokian käyttöä lähinnä klitorista stimuloimaan.

Rebecca sai kuin saikin Nokian sisäänsä tovin asettelun jälkeen ja kertoo, ettei ole aiemmin mitään samankaltaista.

Voimakas värinä tyydytti

Toinen puhelinvibraattorin ongelma oli, miten saada se värisemään riittävän pitkään. Kolmenkymmenen minuutin jälkeen Rebecca tajusi Nokian asiaa helpottavan ominaisuuden: värinä-asetuksia selatessaan puhelin jatkaa tärisemistään esitelläkseen erilaisia vaihtoehtoja, kunnes käyttäjä painaa valintanappulaa.

– Saatuani käytännönasiat järjestykseen ymmärsin, ettei Nokia ole ergonomisesti paras vibraattori, mutta sen värinä on tarpeeksi voimakas antaakseen orgasmin, Rebecca kirjoittaa.

Kokemus olisi siis voinut olla huonompikin. Miinuspuoliksi Rebecca laskee sen, ettei voi enää katsoa sisällään käynyttä Nokiaa. Hän suosittelee Nokia-vibraattoria itsetyydyttämistä vasta harjoitteleville sekä niille, jotka eivät kehtaa marssia seksikauppaan.

Lähde: Gizmodo 

***

7:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja