Kihlautunut Nasima Razmyar: Olen toivonut tätä pitkään

Hiljattain kihlautunut Nasima Razmyar kertoo kosinnan tapahtuneen tutussa ympäristössä ja saaneen sekä naisen itsensä että Johan-rakkaan liikuttumaan.

Eduskunnassa viestintäsihteerinä työskentelevä Nasima Razmyar on kihlautunut rakkaansa Johanin kanssa. Pitkään yhdessä viihtynyt pariskunta päätti aluksi pitää asian pienen piirin sisällä, mutta nyt onnellisen kuuloinen nainen vahvistaa kihlauutiset.

– Olemme olleet tästä aika vähäsanaisia ja kertoneet vain lähimmille ja perheillemme. Tänään onkin mukavasti puhelin soinut ja ystävätkin onnitelleet, Razmyar kertoo MTV.fille.

Kihlautuminen oli ollut Razmyarin mielessä jo pitkään, mutta h-hetki sai silti molemmat kaksikosta herkistymään. Kosinnan yksityiskohtia nainen ei halua paljastaa.

– Se oli hieno hetki ja tapahtui meille molemmille tutussa ympäristössä.

"Olen odottanut tätä pitkään"

Nainen kertoo tienneensä jo suhteen alkuajoista lähtien haluavansa Johanin kanssa joskus naimisiin, mutta myös seurusteluajasta kiinni pitäminen oli Razmyarille tärkeää. Nainen on nähnyt läheltä, että kaikille se ei ole itsestäänselvyys.

– Olen tehnyt joskus töitä sellaisten kanssa, joille se ei ole mahdollista, vaan mennään suoraan naimisiin. Itselleni tuntuu hyvin kaukaiselta, että joutuisi päättämään elämänsä ihmisen kanssa, jota ei välttämättä edes tunne. Siksi myös seurusteleminen on ollut minulle tärkeää aikaa.

Tulevia häitään nainen ei ole vielä tarkemmin alkanut suunnitella. Tärkeintä on, että juhlista tulee aikanaan molempien näköinen tapahtuma. Tällä hetkellä pariskunta kuitenkin tahtoo edetä rauhallisesti asia kerrallaan, sillä molemmat ovat hyvin tyytyväisiä nykytilanteeseen.

– Olen pitkään odottanut sitä oikeaa ja toivonut tätä. Siksi olenkin mielestäni todella onnekas!

– Sen verran perinteinen kuitenkin olen, etten itse viitsinyt lähteä kosimaan, Razmyar naurahtaa.

Razmyarin kihlauutisista kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja