Mainos

Kevät alkaa kevätmessuilta

Helsingin Messukeskuksessa järjestettäviltä kevätmessuilta löydät ideat niin oman mökin kuin pihan laittamiseen. Kevät voi alkaa!

Helsingin messukeskuksessa järjestetään 25.–28.3.2010 OmaKoti-, OmaPiha-, OmaMökki-, Sisusta!- sekä ASMA-messut.

OmaPiha-messuilta löydät kaiken, mitä tarvitset vehreän ja viihtyisän pihapiirin tai unelmiesi parvekkeen toteuttamiseen: kasvit ja koristeet, koneet ja kalusteet, materiaalit ja rakenteet sekä suunnittelu- ja viherrakentamispalvelut.

OmaMökki-messuilta puolestaan saat tietoa ja tuotteita vapaa-ajan asumiseen liittyen. Messuilla ovat esillä esimerkiksi huvilavalmistajat, energia- ja jätehuoltoratkaisut, veneet, saunat, laiturit ja ulkoaltaat sekä rakennukset huusseista huvimajoihin.

Sisusta! 10 -messuilta! löydät uutuustuotteet ja konkreettiset ideat kotisi viimeistelyyn. Ohjelmatarjonnan teemana on Design for all – designia meille kaikille.

Oma Koti -messut keskittyy kodin rakentamiseen ja remontointiin. Osastoilta löydät tuotteita ja tietoa mm. tonteista, talopaketeista, lämmitysjärjestelmistä ja turvallisuudesta.

ASMA asunto- ja korjausmarkkinat tarjoaa rahanarvoista tietoa, kun mietit sopivaa asumisratkaisua, kaipaat tietoa uusista asuinalueista tai pohdit, miten ostaa, myydä tai vaihtaa asuntoa. ASMA tarjoaa myös tärkeää tietoa asunto-osakeyhtiön korjaushankkeista päättäville.

Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 25.–28.3.2010.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.