Mainos

Keskustan puheenjohtajakisa kovenee

Kierrokset kovenevat keskustan puheenjohtajapelissä. Nyt voidaan puhua jo suoranaisesta riitelystä. Puheenjohtajaehdokkaat ovat riidelleet pääministeri Paavo Lipposen asemasta seuraavassa hallituksessa.

Matti Vanhasen ehdotus, että Paavo Lipponen voisi jatkaa pääministerinä, vaikka Keskusta voittaisi vaalit, repäisi esiripun. Olli Rehn pilkkaa tänään verkkokolumnissaan Vanhasen ehdotusta

- Tätä menoa Lipposesta tulee Kekkonen. Puuttuu vain, että kohta joku keksii esittää poikkeuslakia jatkoajasta, Rehn kirjoittaa.

Myös Anneli Jäätteenmäki on tuominnut ajatuksen.

Tänään Rehn hyökkäsi myös Jäätteenmäkeä vastaan. Rehn kaivoi esiin Jäätteenmäen vanhoja turvallisuuspoliittisia lausuntoja.

Jäätteenmäki allekirjoitti viime syksynä Rauhanpuolustajien kannanoton, jossa Yhdysvaltain johtama terrorismin vastainen operaatio tuomittiin "kostoiskuksi" ja vaadittiin sen lopettamista "humanitaarisista syistä".

Rehn kertoo olleensa hyvin pettynyt, kun Jäätteenmäki allekirjoitti vetoomuksen, jossa tuomittiin Yhdysvallat, mutta ei pantu Talebania ja al-Qaidaa seinää vasten.

- Ei keskustajohtajan pidä tällaisia papereita allekirjoittaa, varsinkin jos tähtää pääministerin tehtävään, ulkopolitiikan johtajaksi, Rehn kirjoittaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.