Mainos

Kerro tarinasi - voita liput Helmi-risteilylle!

Ketä haluaisit auttaa? Kuka kaipaisi apua ja taloudellista tukea vaikeuksiensa keskellä juuri nyt? Kerro meille hänen tarinansa, ja hän saattaa saada apua Scandinavian Hunksien hyvätekeväisyyskalenterin tuotoilla - ja sinä saatat voittaa liput Helmi-risteilylle.

Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa Heart to Heart - konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla, ja the Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotot ohjataan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemustarina vastauskentässä. Kenen auttamisesta on kyse ja miksi juuri sinun ehdottamasi taho tarvitsee apua? Kerro myös, miten auttaminen parantaisi valitsemasi kohteen elämänlaatua. Tarvitsemme tietoomme sekä sinun että valitsemasi kohteen yhteystiedot.

KAIKKIEN VASTANNEIDEN KESKEN ARVOTAAN JOKA VIIKKO VAPAALIPPU HELMI-RISTEILYLLE!

Teethän hakemustarinastasi selkeän, silloin se varmimmin huomioidaan hyväntekeväisyyskohdetta valittaessa.

Kalenteria tullaan myymään myös Helmen sivujen kautta MTV3Storessa, ja myös Helmi tilittää kalenterin tuotot Heart to Heart -kohteeseen.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Teksti: MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.