Keittiökiista puhkesi! Tämäkin voi jakaa mielipiteet – mikä on oma vastauksesi "ongelmaan"?

Uusiseelantilaisen Reddit-käyttäjän kysymys poiki mielenkiintoisen keskustelun sivustolla.

Yllä olevalla videolla vinkki veitsen teroittamiseen.

Creeeeeeeam-nimellä kulkevan uusiseelantiselaisen Reddit-käyttäjän kysymys herätti keskustelua. Käyttäjä halusi tietää, miten itse kukin järjestelee aterimensa keittiön ruokailuvälinelaatikossa.

"Koko ikäni olen mennyt vasemmalta oikealle haarukka, veitsi, lusikka -asetelmalla (teelusikat alla), mutta olen ollut paikoissa, joissa veitset on laitettu vasemmanpuolimmaisiksi. Millainen asetelma on sinun kotonasi?" käyttäjä kyselee.

"Kaikki muu on hulluutta"

Kysymykseen on tullut runsain mitoin vastauksia.

"Suuret veitset, veitset, haarukat, lusikat, teelusikat alhaalla ja sitten kaksi muuta laatikkoa täynnä sekalaisia välineitä, kunnes ne siivotaan kolmen vuoden välein, koska sitä hiton puolen desin mittaa ei löydy mistään", kommentoi käyttäjä MrCyn. Kommenttiketjun suosituinta mielipidettä komppasi useampikin käyttäjä.

"Kannatan tätä. Kaikki muu on hulluutta", totesi käyttäjä AbleCained.

Ensin lusikat?

"Vasemmalta oikealle: isot lusikat, haarukat, veitset, pienet lusikat alalokeroon", kertoi puolestaan LikeAbrickShitHouse. Kommenttia kannatti liki 150 käyttäjää.

"Tämä on oikeimman kuuloinen vastaus", totesi sandra_nz.

"Vaihdoin ne toisin päin vanhempieni kotona, kun he olivat poissa. Kurkota kohti haarukkaa, saatkin lusikan! Heiltä vei kuukausia huomata, mitä oli tapahtunut", tunnusti wolfric71.

Mihin suuntaan kahvat?

Ketjussa kysyttiin myös sitä, kummin päin ihmisillä on tapana asetella aterinlaatikko.

"Millainen eläin järjestäisi ne kahvat laatikon takaosaa kohden?" kyseli kysymyksestä järkyttynyt Dead_Rooster.

Vastakkainen näkemys sai kuitenkin kannatusta nimimerkiltä dalmathus, joka huomautti, että kun aterimet ovat kahva takaosaan päin, oikea väline on helpompi löytää, sillä "jos kaikki kahvat ovat edessä, niin haarukat, veitset ja lusikat näyttävät samalta." Lisäksi hänen mukaansa aterimet on helpompi laittaa laatikkoon niin päin. "Tässä pelissä on tasoja", dalmathus sanoo.

"Minä vain heitän ne laatikkoon yhdessä, ei järjestystä, pelkkää kaaosta", tunnusti houdini_blues.

"Olet hirviö", totesi toinen käyttäjä.

Lähteet: The Sun, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat