Kehun usein naisystävääni, mutta silti hän on peilikuvaansa tyytymätön – miksi? Naiset vastaavat

3:03
Miten kohtelet itseäsi, kun kukaan muu ei kuule? "Sanoissa, joita sanomme itsellemme, on valtava voima"

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi oman miehen kehut eivät riitä? Jatkuvasti omaan naisystävääni kehun, mutta hän silti tuijottelee peiliin ja näyttää surulliselta. Mistä/miten nainen sitten haluaisi kehuja, mikseivät kehuni riitä hänelle?" kysyy nimimerkki Hämmästynyt?.

Näin naiset vastasivat

"Luulin olevani sinut oman kehoni kanssa, mutta en vain olekaan. Ikä ja tehdyt lapset ovat jättäneet jäljet, ja näin jo kypsemmällä iällä sitä ei enää niin vain korjatakaan. Mies vakuuttaa, että olen kaunis ja haluttava, mutta minä itse en sitä näe."
– 44, avioliitossa

"Eiväthän miehellekään riitä yhdeltä naiselta saamansa kehut, eikä niiden tarvitsekaan riittää. Kuka tahansa varmasti tykkää saada kehuja, joten viljelkäämme niitä vastakin toinen toisillemme."
– 40, parisuhteessa

"Toisten kehut – varsinkaan valkoisia valheita antavilta läheisiltä – eivät tehoa, kun omat silmät vielä näkevät viat. Trendaava FaceApp ja sen vanhuusfiltteri antoi yllättävän jälkivaikutuksen omassa perheessäni: oma naama miellytti paljon enemmän ja viat pienenivät, kun tuoreessa muistissa on vielä, miten paljon pahemmalta näytti muokatuissa kuvissa."
– 38,avoliitossa

"Nainen tarvitsee sanojen lisäksi tekoja, jotka tukevat sanoja. Lisäksi, jos hänellä on huono itsetunto, ne sinun tekosi antavat enemmän kuin pelkät sanat. Jatka vain kehujasi, mutta muista, että teot puhuvat enemmän."
– 47, ei suhdestatusta

"Pitää kuulostaa aidolta ja vilpittömältä, muuten jää epävarma tunne. Muuten se kuulostaa vain siltä, että toinen kehuu vain siksi, jotta saisi naisen rauhoittumaan: 'Sanon vain, mitä hän haluaa kuulla, jotta voitaisiin jo lähteä ulos' tai muuta vastaavaa.'"
– 26, avoliitossa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja