Miksi kieltäydyt seksistä, jos seksi on kuitenkin suhteessanne hyvää? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos koet seksin olevan hyvää, miksi siihen ryhtyminen on niin vaivalloista? Jos kyse ei siis ole siitä, että seksi on huonoa. Aina ei voi väsyttää, läheisyyttä on ja kotityötkin jaetaan", kyselee nimimerkki Saamaton aviomies.

Näin naisraati vastasi

"Pelkän hyvän seksin kokeminen ei riitä, jos se tuntuu arkiselta toimitukselta. Missä on esileikki, muu kosketus, hyväilyt, suutelut ja halaukset? Joskus on päiviä, jolloin 'pikapano tilille' ei tunnu naisesta miltään. Seksiin tulee panostaa enemmän ja herätellä ne kiihkeät, ehkä kiimaiset fiilikset, jotka ovat arjen pyörityksessä jääneet taka-alalle.

Pikkutuhmilla ehdotuksilla ja viesteillä voi aloitella, jos tietää naisen niistä pitävän. Voit kysyä naiseltasi, mistä hän pitää, ja mikä saisi hänet syttymään."
– 34, parisuhteessa

"Veikkaan, että nainen saattaa kaivata piristystä seksielämään, vaikka se teillä onkin hyvää. Keskustelkaa ja valitkaa yhdessä vaikkapa lelu piristämään petipuuhia, niin johan alkaa kiinnostaa!"
– 25, avoliitossa

​​​​​​​

"Pitää sheivata, puunata ja valmistautua, vaikka tämä usein varmaan jää mieheltä huomaamatta – kun ei sitä tajua, minkä verran nainen kulissien takana laittaa valmistautumiseen aikaa ja vaivaa. Sitten sen valmistautumisen lisäksi pitäisi päästä sille tuulelle, mikä ei ole naisilla yhtä nopea ja helppo prosessi, toisin kuin monilla miehillä. Jos mies vaikka päivän mittaan laittaa pikkutuhmia viestejä töistä, koskettelee ja hyväilee pienesti, on paljon helpompi sitten illalla olla valmiina tositoimintaan.

Itseäni ärsyttää, jos vain minä näen vaivaa esimerkiksi karvanpoiston ja alusvaatteiden muodossa, ja mies vain pääsee suoraan toimimaan. Esileikin voi aloittaa näillä pienillä teoilla jo aamulla."
– 27, avioliitossa

"Ehkä se on hieman ihmisestä kiinni, miten usein hän haluaa panostaa aikaa seksille ja kuinka tärkeänä hän kokee seksin ylipäätään. Ymmärrän kokemuksesta, että seksin ruinaaminen ja torjutuksi tuleminen pidemmän päälle syö miestä/naista."
– 36, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat