Kehonkieliasiantuntija tyrmää kohuissa ryöpytettyjen Catherinen ja Meghanin yhteisesiintymisen: "He näyttävät melkein vitsailevan tästä ystävyyden esityksestä"

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin yhteisesiintyminen jouluna ei vakuuttanut asiantuntijaa. 

Pitkin syksyä on huhuttu siitä, että Iso-Britannian hovin herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan olisivat riidoissa keskenään ja välttelisivät toistensa kanssa olemista. Kohuista huolimatta herttuattaret edustivat joulupäivänä yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa perinteisessä joulukirkossa.

Kehonkieliasiantuntijan Judi Jamesin mukaan herttuattarien yhteisesiintymisessä oli nähtävillä pinnan alla kyteviä asioita. 

Jamesin mukaan kälyt osoittivat merkkejä pakotetusta ystävyydestä. Herttuattarien kehonkieli oli samanlaista, mitä näkee yleensä poliitikoilla. 

– Se, mitä poliitikot yleensä tekevät on, että he kävelevät yhteneväisessä askeleessa toisten valtionpäämiesten kanssa osoittaakseen yhteisymmärryksen tai yksimielisyyden eleitä, James kertoo.  

– He kävelevät yhtenäisesti ja havaittavissa on tarpeeksi peilailua, mikä viittaa myös yhtämielisyyteen. Catherine on nosti vasemman kätensä samaan aikaa kuin Meghan – he kumpikin ylielehtivät sitä, että heillä on meneillään yhteinen keskustelu. Se näyttää näytellyltä, he mahdollisesti yrittävät liikaa.

Jamesin mukaan herttuatar Catherinen kasvojen ilme kuitenkin paljasti pinnan alla liikkuvan jännitteen. 

– Tavallisesti Catherinella on klassisen täydellinen hymy. Tässä hän näyttää olevan hieman huvittunut siitä mitä tapahtuu. He näyttävät melkein vitsailevan tästä ystävyyden esityksestä. 

Catherinen ja Meghanin yhteinen kävely joulukirkkoon oli heidän ensimmäinen yhteinen esiintymisensä sen jälkeen, kun huhut herttuattarien viileistä väleistä purskahtivat ilmoille. Herttuattaret itsekin ovat varmasti varsin tietoisia julkisesta ja kiihkeästä spekulaatiosta. 

Vaikka kaksikko olisikin esittänyt olevansa ystäviä, heidän välillään nähtiin kansalaisten sydämet sulattaneita eleitä. Sosiaalisessa mediassa kiertää esimerkiksi video, jolla nähdään herttuatar Meghanin asettavan kätensä hellästi Catherinen selälle ohjatessaan tämän kulkemaan edellään avoimesta portista. 

Herttuattarien välien on huhuttu kiristyneen Meghanin ja prinssi Harryn toukokuisten häiden alla. Catherinen on muun muassa kerrottu poistuneen tyttärensä prinsessa Charlotten morsiusneitomekon sovituksesta itkien.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat