Onko kuninkaallisperheen kiivain riita prinssi Williamin ja herttuatar Meghanin välillä? Tarkkasilmäiset fanit analysoivat kohuvideota

Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä yleisön eteen 0:27
Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä julkisuuteen

Spekulaatiot kuninkaallisperheen jäsenten viileistä väleistä jatkuvat kiivaana.

Herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin ympärillä on vellonut laaja spekulaatio pitkin syksyä. Hovista on tihkunut tietoa, että herttuattarien välit olisivat erittäin huonot. 

Lähteiden mukaan herttuattaret ovat olleet erimielisiä useista asioista ja heidän on vaikeaa tulla toimeen keskenään. Catherinen on kerrottu muun muassa poistuneen prinsessa Charlotten morsiusneitomekon sovituksesta itkien ennen Meghanin ja prinssi Harryn toukokuisia häitä. 

Joulupäivänä Meghan ja Catherine astuivat ensimmäistä kertaa julkisuuteen yhdessä muun kuninkaallisperheen kanssa osallistuakseen perinteiseen joulujumalanpalvelukseen. Hyväntuulisen oloinen kaksikko käveli vieretysten kirkkoon iloisesti keskustellen. Jälkikäteen herttuattarien esiintyminen sai kuitenkin tuomionsa muun muassa kehonkieliasiantuntijalta Judi Jamesilta, jonka mukaan iloisten ilmeiden alla kytee selkeästi paljon jännitteitä. 

Nyt tarkkasilmäiset kuninkaallisen perheen ihailijat spekuloivat kiivaasti samasta tapahtumasta kuvattua videota, jossa keskustelun kohteeksi on otettu Meghanin ja Catherinen aviomiehen, prinssi Williamin välit. 

Daily Mailin julkaisemalla videolla näkyy, kuinka herttuatar Meghan yrittää sanoa jotakin Williamille, joka ei kuitenkaan vaikuta huomaavan tätä, vaan asettelee sen sijaan kaulahuiviaan. 

Joidenkin mielestä tämä oli selkeä merkki siitä, että William suhtautuu välinpitämättömästi pikkuveljensä prinssi Harryn vaimoon. Prinssiveljesten välien on kerrottu huonontuneen viimeisen vuoden aikana, sillä Williamin on epäilty kyseenalaistaneen onko Meghan todella sopiva puoliso Harrylle. 

Williamin läheisen ystävän kerrotaan paljastaneen, että prinssi oli myös puhunut epäilyksistään ääneen. Tämä kantautui niin kuningatar Elisabetin kuin prinssi Harrynkin korviin.

– Ongelma on, että Cambridgejen mielestä asiat Harryn ja Meghanin välillä etenivät todella nopeasti. William erityisesti oli huolissaan ja tunsi olevansa tarpeeksi läheinen Harryn kanssa voidakseen puhua tunnoistaan ääneen, Williamin lähipiiristä kerrotaan. 

Tähän asti kovimman jännitteen on uskottu olevan herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen välillä, ja hovista onkin kerrottu, että kuningatar Elisabet sekä prinssiveljesten isä prinssi Charles olisivat käskeneet naisia tekemään välirauhan jouluksi. 

Kuningattaren ja Charlesin on kerrottu tehneen erittäin selväksi, että herttuattarien on pidettävä erimielisyytensä poissa julkisuudesta kun he saapuvat yhdessä St. Mary Magdalenen kirkkoon Sandringhamissa joulupäivänä. 

– Kuningatar ja Charles ovat antaneet tilanteen olla omalla painollaan eivätkä ole puuttuneet siihen, mutta he kumpikin tekivät selväksi, että joulu on todella perheen yhteenkokoontumisen aikaa, kuninkaallisia läheinen lähde kertoo. 

Huhut herttuaparien tiukoista väleistä lähtivät liikkeelle, kun hovi tiedotti marraskuussa, että esikoistaan odottavat prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttavat vuoden 2019 alussa Frogmore Cottageen. Pariskunta on asunut kihlauksestaan asti Kensingtonin palatsissa Williamin ja Catherinen sekä heidän lastensa kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat