Huhut vellovat: Herttuatar Meghan kieltäytyi kuningattaren määräyksistä – "Taisi kehittyä pattitilanne"

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51
Herttuatar Meghanin elämäntarina

Herttuatar Meghanin kohuja aiheuttanut isä on pakottanut kuningattarenkin puuttumaan tilanteeseen. 

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle yrittää yhä sinnikkäästi saada tyttärensä huomion. Markle on jopa vedonnut kuningatar Elisabethiin, jotta tämä pakottaisi kuningasperheen uuden tulokkaan puheväleihin perheensä kanssa. 

Marklen yritykset ovat toistaiseksi kaikuneet kuuroille korville. Herttuatar ei ole kommentoinut isänsä lausuntoja julkisuudessa lainkaan, eikä Marklen mukaan ole ottanut yhteyttä kotiin. 

Kuningattaren uskotaan olevan tästä hermostunut. Vanity Fairin haastatteleman lähteen mukaan kuningatar olisi halunnut puuttua tilanteeseen, mutta Meghan ei ole ollut yhteistyöhaluinen. 

– Ohje tuli suoraan kuningattarelta, joten hänen hovillaan oli tiukat määräykset hoitaa asia. Mutta Kensingtonin palatsissa ei lähdetty mukaan, koska viesti tuli Meghanilta itseltään. Hän ei halunnut noudattaa ohjeita ja kuvitteli voivansa hoitaa asian yksin, lähde kertoo. 

Meghanin pitäytyminen kommentoinnista aiheuttaa kireyttä hovissa. 

– Palatsien hovihenkilökunnan välillä oli paljon jännitettä, ja siitä taisi kehittyä pattitilanne, jossa kumpikaan osapuoli ei voinut toimia. 

Lähde: Vanity Fair

Lue myös:

    Uusimmat