Hovi vastasi huhuihin herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin viileistä väleistä: "Näin ei koskaan tapahtunut"

1:30

Kensingtonin palatsin kommentti hovin jäsenten henkilökohtaisista väleistä on erittäin harvinainen. 

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Kensingtonin palatsi kommentoi hiljattain tiedotusvälineissä velloneita huhuja koskien herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välistä suhdetta, jonka on spekuloitu olevan kylmä.

Palatsin kommentti oli vastaus The Sunin lauantaina 1. joulukuuta julkaisemaan artikkeliin, jonka mukaan Catherinella ja Meghanilla olisi ollut kiivas riita ennen Meghanin ja prinssi Harryn toukokuisia häitä. Jutun mukaan Catherine olisi suuttunut Meghanille siitä, että hän läksytti Catherinen henkilökuntaa. 

– Näin ei koskaan tapahtunut, Kensingtonin palatsin tiedottaja oli kommentoinut juttua The Sunin mukaan. 

– Se on mutkikas tilanne, mutta se oli ainutkertainen. He ovat määrätietoisesti päättäneet ylläpitää positiivista suhdetta, vaikka he selkeästi ovat erittäin erilaisia lähestymistavoiltaan, palatsin lähde lisäsi.

Herttuattaria ei ole juuri nähty julkisesti yhdessä Meghanin ja Harryn toukokuisten häiden jälkeen. Viime viikolla uutisoitiin, että Catherine olisi poistunut Charlotten morsiusneitopuvun sovituksesta itkien. Hovi ei ole kommentoinut tai vahvistanut tämän tilanteen todenperäisyyttä. 

Huhut herttuattarien viileistä väleistä alkoivat, kun Kensingtonin palatsi tiedotti marraskuussa Meghanin ja Harryn muuttavan pois palatsista, jossa he ovat asuneet yhdessä Catherinen ja tämän puolison, Harryn veljen prinssi Williamin kanssa kihlauksestaan lähtien. 

Ensimmäistä lastaan odottavat Meghan ja Harry muuttavat Windsorin linnan mailla sijaitsevaan Frogmore Cottageen. 

Meghanin ja Harryn poismuutto Kensingtonista synnytti myös huhuja siitä, että prinssiveljesten suhde olisi niin ikään tulehtunut. Kensingtonin palatsi ei ole kommentoinut näitä väitteitä.

Lähde: E! News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja