Totuus prinssi Williamin ja herttuatar Meghanin välisestä kohuvideosta paljastui: "Tällainen etäännyttäminen voi johtua jännitteistä"

Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä yleisön eteen 0:27
Herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat julkisuuteen kohun jälkeen

Prinssi Williamin ja herttuatar Meghanin välillä tapahtuneen "huiviselkkauksen" taustalla on kehoasiantuntijan mukaan useita ääneen lausumattomia asioita. 

Joulupäivänä 2018 prinssi William, herttuatar Catherine, prinssi Harry sekä herttuatar Meghan edustivat yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa perinteisessä jumalanpalveluksessa Sandringhamissa. 

Tilaisuuden jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi tiuhaan tahtiin video, jossa herttuatar Meghan näyttää yrittävän puhua prinssi Williamille, joka näyttää vähät välittävän yrityksestä ja keskittyy sen sijaan asettelemaan kaulahuiviaan. 

Video herätti laajaa spekulaatiota siitä, että prinssi Williamin ja herttuatar Meghanin välit olisivat erittäin jännittyneet. Kehonkieliasiantuntija Judi Jamesin mukaan useat asiat voivat kuitenkin vaikuttaa tilanteen taustalla. 

– Tällainen etäännyttäminen voi johtua jännitteistä, mutta se voi johtua myös Williamin vastahakoisuudesta kuninkaallisia saippuaoopperoita kohtaan, James selittää. 

– Hänen vanhempiensa välisten traagisten draamojen takia William on aina välttänyt julkisia tunteiden osoituksia, jotka voivat kiinnittää liiaksi lehdistön huomion. Se voi helposti johtua tästä, sen sijaan että hän olisi vältellyt Meghania itsessään.

Lisäksi Jamesin mukaan kellään ei ole varmuutta siitä, että Meghan olisi edes alunperin yrittänyt puhua Williamille.

– Se näytti siltä, kuin hän olisi kääntynyt ympäri hymyilläkseen Williamille, joka piti itsensä kiireisenä huivinsa asettelun kanssa, ja hänen hymynsä näytti hyytyneen kun hän kääntyi takaisin, James pohtii.

– Mutta hän saattoi hymyillä myös Catherinelle Williamin sijaan, mikä tarkoittaa sitä, että William saattoi rehellisesti olla keskustelun ulkopuolella tuossa kyseisessä tilanteessa. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat