Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen vaivaannuttavat ilmeet ristiäisissä aiheuttivat kohun – asiantuntija selittää: "Se voi olla osoitus siitä"

Kehonkieliasiantuntijan mukaan herttuatar Catherine yritti pitää ristiäiskuvassa matalaa profiilia.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrison kastettiin lauantaina 6. toukokuuta. Pienen kuninkaallisen ristiäisiä vietettiin yksityisesti, eikä paikalla ollut kuin noin 25 kutsuvierasta, jotka koostuivat muun muassa herttuaperheen sukulaisista. 

Paikalla olivat luonnollisesti muun muassa Harryn isoveli prinssi William vaimonsa herttuatar Catherinen kanssa. Ristiäisten jälkeen kohua on herättänyt tilaisuudesta julkaistu virallinen kuva, jossa Meghan, Harry ja Archie poseeraavat lähimpien sukulaistensa kanssa. Erityistä kohinaa on herännyt Williamin ja Catherinen ilmeistä. 

Williamin ilmeen kuvassa on ruodittu olevan varsin hapan, kuin myös Catherinen on kritisoitu näyttävän hyvin vaivaantuneelta. Kehonkieliasiantuntija Judi Jamesin mukaan varsinkin Catherinen ilmeelle on kuitenkin hyvä syy. James kertoo, että Catherine todennäköisesti oli erittäin tietoinen siitä, että häneen tultaisiin kiinnittämään huomiota, eikä halunnut kuitenkaan olla sen keskipisteenä. 

– Ottaen huomioon kaikki huhut välirikosta, hänen "olen valmis pakenemaan" -ilmeensä voidaan nähdä vaivaannuttavana, mutta se voi olla myös osoitus hänen oman statuksensa madaltamisesta sekä siitä, ettei hän halua jättää onnellista paria varjoonsa. 

Catherinen ja Meghanin välien on huhuttu olleen varsin viileät Meghanin ja Harryn toukokuun 2018 häistä lähtien. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja