Kaupunginvaltuutettu "Husu" Husseinille huomautus valehtelusta: "On käyty vakava keskustelu"

3:04
Video: Hussein myönsi valehtelun kohun seurauksena.

Taksi Helsingin laatutoimikunta on antanut helsinkiläiselle kaupunginvaltuutettu ”Husu” Abdirahim Husseinille huomautuksen valehtelusta asiakaspalvelutilanteesta Twitterissä.

– Husseinin kanssa on käyty vakava keskustelu siitä, millaista asiakaspalveluasennetta ja käytöstä Taksi Helsinki odottaa sen välityksessä olevilta kuljettajilta. Vaikka kuljettajat eivät ole työsuhteessa Taksi Helsinkiin, edustavat he käytöksellään yhtiötä, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen tiedotteessa.

Mikäli kuljettaja ei noudata Taksi Helsingin laatusopimusta tai rikkoo sitä toistuvasti, on sopimuksen puitteissa mahdollista antaa kuljettajalle huomautus, väliaikainen välityskielto tai toistuvista rikkomuksista lopullinen välityskielto.

– Husseinin toiminnasta kuljettajana ei ole aiemmin tullut valituksia, ja hänellä on kuljettajana hyvät arvostelut. Otimme tämän huomioon arviossamme. Annamme hänelle mahdollisuuden toimia jatkossa paremmin ja oppia virheistään, toteaa Kantonen tiedotteessa.

Valehteli Twitterissä

Husseiniin liittyvä kohu sai alkunsa marraskuun alussa, kun hän kertoi Twitterissä joutuneensa törkeän asiakkaan rasististen solvausten kohteeksi taksinkuljettajana. Hussein kertoi jättäneensä asiakkaan moottoritien varteen.

Taksi Helsinki kuitenkin selvitti Husseinin ajamia reittejä, eivätkä ne vastanneet Husseinin kuvausta. Lopulta Hussein myönsi valehdelleensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja