Mainos

Kauhuperhe paljastui Hollannissa: 58-vuotias isä piti kuutta lastaan kellarissa – äiti ehkä haudattu maatilan alueelle

0:34
Video: Tapauksella on yhtäläisyyksiä Joseph Fritzlin hirmutekojen kanssa.

Alankomaiden Ruinerworldissa asuvan 58-vuotiaan miehen uskotaan pitäneen kuutta lastaan vangittuna maatilansa kellarissa täysin eristyksissä ulkomaailmasta. Lapset ovat 16-25-vuotiaita.

RTV Drenthen mukaan poliisi on pidättänyt miehen. Hänen kerrotaan odottaneen ”ajan loppua”. Maatila on suojaisassa paikassa puiden takana.

Perheen uskotaan pysytelleen hengissä puutarhasta ja vuohesta saadun ravinnon avulla. Lasten äidistä ei ole tietoa, eivätkä naapuritkaan tunne heitä. Poliisi pitää mahdollisena, että perheen äiti on haudattu maatilan alueelle.

”Tilasi itselleen viisi olutta, jotka joi heti”

Vanhin perheen lapsista, 25-vuotias mies, oli kadonnut eilen tilalta ja onnistunut menemään Ruinerworldissa sijaitsevaan pubiin, jossa hänen erikoinen ulkomuotonsa ja tavallisesta poikkeava käyttäytymisensä herättivät huomiota. Mies muun muassa kertoi, ettei ollut käynyt ikinä koulua eikä myöskään parturissa yhdeksään vuoteen.

– Ympäristö vaikutti häneen selvästi. Hän tilasi itselleen viisi olutta, jotka hän joi heti, pubin omistaja kertoi RTV:lle.

Perhe oli löytynyt kellarista, kun talossa käyneet ihmiset löysivät sinne johtavat portaat. Portaat oli piilotettu hyllyn taakse.

Paikallisen poliisin mukaan tapaus herättää edelleen paljon kysymyksiä, ja asian tutkintaa jatketaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja