Käsittämätön rattiraivokohtaus: Mies törmäili tahallaan muihin, pakeni paikalta alasti

Australiassa Brisbanen lähellä todistettiin viikonloppuna melkoista rattiraivotapausta. Hurjaa vauhtia ajanut mies oli törmäillyt tahallaan useisiin muihin autoihin.

Rattiraivokohtaus sai vieläkin erikoisemman lopun, kun miehen auto syttyi palamaan. Mies ryntäsi tuolloin ulos autostaan alastomana ja lähti juoksemaan pois paikalta. Tapaus sattui lauantaina M1-moottoritiellä, kertoo Courier Mail.

Paikalla olijat kuvailivat tapauksen olevan kuin elokuvasta. Mies oli rysäytellyt tahallaan toisiin autoihin takaapäin sekä ajanut niiden kanssa kylki kyljessä kiinni.

– Yksi kaveri vain ajoi suoraan päin meitä takaapäin, lapset järkyttyivät täysin, kuvaili eräs mukana olleista autoilijoista Courier Mailissa.

– Hänellä oli hullu ilme kasvoillaan, hänellä ei ollut paitaa päällä. Autoja lenteli oikealla, vasemmalla ja keskellä.

– Soitimme poliisille ja sanoin: "Kuulkaa, täällä on joku hullu, se kohta tappaa jonkun."

Noin viisi minuuttia myöhemmin samainen perhe näki tuleen syttyneen auton keskellä moottoritietä. Toinen auto oli työnnetty ajokaistojen keskelle.

Poliisi vahvisti eilen, että toisiin autoihin törmäillyt kuski oli ollut osallisena neljässä liikenneonnettomuudessa. Raivoamisensa jälkeen mies oli riisunut vaatteensa ja juossut alastomana ulos palamaan syttyneestä autostaan.

Mies pidätettiin ja vietiin sairaalaan. Tapauksessa ei ole nostettu syytteitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat