Kärppien päävalmentajalta paljastus koronatapauksesta: joukkueessa oireilevia henkilöitä – "Lähteneet välittömästi kunnan testaukseen"

3:27
Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kommentoi joukkueen koronavirustilannetta: Oireilevat menneet tänään kunnan testaukseen.

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner selvitti joukkueen testaustoimenpiteitä Tulosruudussa lauantaina. Eilen Kärpät ja SM-liiga tiedottivat koronavirustartunnasta oululaisseurassa

Kärpät on asetettu karanteeniin lokakuun 24. päivään asti. 

Päävalmentaja Manner vahvisti Tulosruudussa lauantaina, että kaikki joukkueen jäsenet testataan. Samalla hän kertoi siitä, että joillakin joukkueen jäsenillä on ollut koronavirukseen viittaavia oireita.  

– Ja miten se tapahtuu, on niin, että tänään tuolta kunnan puolelta on sairaanhoitaja soittanut jokaiselle joukkueen jäsenelle. Ja kaikki, joilla on oireita, ovat välittömästi tänään lähteneet sinne kunnan testaukseen. Ne, joilla ei ole ollut oireita, kuten minulla henkilökohtaisesti, menevät maanantaina Kärppien toimesta testaukseen, Manner selvitti Tulosruudun suorassa haastattelussa. 

Lisää Mannerin kommentteja pääkuvan videolla. Kärpät-valmentaja kertoo muun muassa siitä, miten joukkue sai kuulla koronatartunnasta ja uutisen aiheuttamista tunteista joukkueen pukukopissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja