Mainos

Karhu yllätti miehen housut nilkoissa – raahasi ulos huussista

Kanadassa mies selvisi uskomattomasti hengissä karhuhyökkäyksestä, joka sattui varsin odottamattomassa paikassa.

65-vuotias Gord Shurvell oli nimittäin istumassa ulkohuussissa, kun karhu hyökkäsi tämän kimppuun. Tapahtumat sattuivat aiemmin tässä kuussa Ontariossa Dunbar Lakella sijaitsevalla mökillä.

Shurvell kertoi, että hän oli istunut hyökkäyshetkellä ulkohuussissa ovi auki, koska oli halunnut nauttia aamumaisemista.

– Potkin karhua, jotta se lähtisi pois, mutta se tarrasi housuihini jotka olivat nilkkojeni ympärillä. Ja se oli vasta alkua, karhu vain jatkoi hyökkäystään, Shurvell kuvaili CBC-uutiskanavan haastattelussa.

Shurvellilla ei ollut puolustuksenaan muuta kuin pala kädessä ollut vessapaperia.

Karhu onnistui tarraamaan miestä kädestä ja alkoi raahata tätä kohti pensaikkoa. Shurvellin ystävä, 63-vuotias Daniel Alexander kuuli hyökkäyksen aiheuttaman hässäkän mökkiin.

– Olin lähtemässä ulos mökistä, kun päässäni yhtäkkiä välähti ja ajattelin, että se on karhu. Käännyin kannoillani, menin sisälle ja hain aseen, Alexander kertoo.

Kun Alexander saapui pensaalle, jossa karhu ja Shurvell olivat, joutui mies pähkäilemään sen kanssa kuinka ampuisi karhun osumatta ystäväänsä.

– Luojan kiitos karhu kääntyi.

Alexander surmasi karhun ampumalla sitä päähän.

Shurvell selvisi karhun hyökkäyksestä naarmuilla, joita hän sai käsiinsä, käsivarsiin sekä niskaansa. Lisäksi hänen takaraivoonsa tuli haava.

Shurvell on kiitollinen ystävänsä nopeasta toiminnasta, joka pelasti hänen henkensä. Mies kertoo, että tästä lähtien aikoo vierailla ulkohuussissa ovi turvallisesti kiinni.

– Jätin oven auki vain koska oli kaunis aamu ja oli kiva katsella ulos sieltä. Voit vain kuvitella millaisia ne huussit voivat olla. Mutta tästä lähtien aion luultavimmin kestää löyhkän ja sulkea oven.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.