Khloé Kardashian ja Tristan Thompson antavat suhteelle uuden mahdollisuuden

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson ovat palaamassa yhteen.

Reilu vuosi sitten tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin silloinen puoliso koripalloilija Tristan Thompson petti avovaimoaan lähipiiriin kuuluvan henkilön kanssa. Hänellä oli myös suhde vuonna 2018 Kardashianin ollessa raskaana.

Törkyistä tilannetta käsiteltiin julkisesti myösKeeping Up With the Kardashians -ohjelmassa. Siitä lähtien Kardashian on yrittänyt rakentaa elämäänsä uudelleen. Thompson on pysytellyt naisen lähipiirissä ja he ovat viettäneet paljon yhteistä aikaa 2-vuotiaan True-tyttärensä vuoksi.

He ovat jopa miettineet toista lasta yhdessä erosta huolimatta.

Thompson on yrittänyt tehdä kaikkensa saadakseen naisen takaisin itselleen. Nyt vaikuttaisi siltä, että koripalloilijan sinnikkyys on palkittu ja ex-pari on palannut yhteen.

People-lehden haastatteleman lähteen mukaan pari oli käyttäytynyt rakastavaisten tavoin viime viikolla Kardashianin 36-vuotissyntymäpäivillä.

– Tristan tekee kovasti töitä todistaakseen itseään ja on ollut hyvä isä Truelle. He antavat suhteelleen uuden mahdollisuuden.

Pari vietti myös kevään yhdessä saman katon alla koronatilanteen vuoksi, mikä lähensi heitä. Thompson julkaisi Kardashianin syntymäpäivän kunniaksi myös ylistävän päivityksen rakkaastaan.

Kuvassa koko perhe on yhdessä iloisesti trampoliinin päällä.

– Olen nyt tarpeeksi viisas tietämään, että tulit elämääni näyttämään, mitä tarkoittaa mahtava ihminen.

Mies kertoo, miten hän on henkisesti kasvanut Kardashianin myötä.

– Kiitän Jumalaa, miten kaunis ja rakastava nainen olet kaikille, etenkin meidän tyttärellemme. Ansaitset koko maailman! Minä ja True rakastamme sinua, mies kirjoittaa.

Lähde: People. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja