Mainos

Karalahden hukkaamiskiellon määrä julki

Espoon käräjäoikeus julkisti sittenkin summan, jonka poliisi vaati hukkaamiskieltoon. Jääkiekkoilija Jere Karalahden omaisuutta on määrätty hukkaamiskieltoon enintään 15 000 euroa.

Espoon käräjäoikeuden ilmoituksen mukaan jääkiekkoilija Jere Karalahden omaisuutta on määrätty hukkaamiskieltoon enintään 15 000 euroa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että poliisin arvion mukaan Karalahti olisi saanut rikollisilla teoilla tuon verran hyötyä.

Karalahtea epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Hänet vangittiin runsas kaksi viikkoa sitten ja viime perjantaina käräjäoikeus jatkoi vangitsemista. Käsittely on molemmilla kerroilla ollut salainen, eikä Karalahden asianajaja Jarkko Jaatela ole ottanut kantaa siihen onko Karalahti kiistänyt tai myöntänyt rikoksia. Kyse on salaisesta tiedosta.

Vangitsemista Karalahti on vastustanut.

Viime perjantain vangitsemiskäsittelyn ohella istunnossa käsiteltiin myös turvaamistoimipäätöstä. Käräjätuomari Marjo Naapi ilmoitti salissa, että hukkaamiskieltoon määrätyn omaisuuden summa on poliisin esittämistä tutkinnallisista syistä määrätty salaiseksi.

Tänään käräjätuomari ilmoitti selvittäneensä asiaa tarkemmin ja tulleensa siihen tulokseen, että summa on julkinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.