Kansanedustaja Kike Elomaa ja Kimmo-mies: Avioero

Kimmo Elomaa hakee avioeroa vaimostaan 34 avioliittovuoden jälkeen.

Liikemiehenä tunnettu Kimmo Elomaa jätti yksin avioerohakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen 26. marraskuuta. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että avioeroprosessi on tällä hetkellä tiedonantovaiheessa ensimmäistä kauttaan kansanedustajana työskentelevälle Kike Elomaalle. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kansanedustaja ole palauttanut käräjäoikeuteen allekirjoitettua tiedoksiantoa.

Pariskunta edusti yhdessä vielä viime vuoden Linnan juhlissa, mutta tänä vuonna kansanedustaja saapui juhlimaan Suomen itsenäisyyspäivää yksin.

Elomaiden rakkaustarina alkoi vuonna 1978, ja liittoa on kuvailtu jo vuosien ajan värikkääksi. Vuosi sitten Kimmo Elomaa kommentoi pariskunnan suhdetta liitoksi, joka on parantunut vanhetessaan.

– Kun vuonna 1978 menimme naimisiin ja Kike kysyi minulta, pidänkö minä hänestä huolta elämän loppuun saakka, niin silloin lupasin ja se lupaus pitää yhä, Kimmo Elomaa kertoi joulukuussa 2011.

MTV3.fi tavoitti Kimmo Elomaan, joka ei halunnut kommentoida avioerohakemustaan. Elomaiden avioerosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat