Kamala tapaturma K-supermarketissa: Työntekijän käsi jäi kiinni pihvikoneen teriin kymmeniksi minuuteiksi: "Hän huusi niin kovaa, että kaupan toiseen päähän kyllä kuului"

Myllykosken K-Supermarket Ruokamyllyssä sattui tänään vakava työtapaturma, jossa työntekijän oikea käsi juuttui pihvikoneeseen.

K-Supermarket Ruokamyllyn kauppias Rolf Suomalainen kuvailee tilannetta hurjaksi.

– Se on pihvikone, jonka terien läpi mureutetaan niitä pihvejä. Siinä kulkee kaksi teräpakkaa, joiden läpi pihvi menee ja nyt jostain syystä työntekijän sormet pääsivät menemään siihen, vaikka ei pitäisi.

– Hän huusi niin kovaa, että kaupan toiseen päähän kyllä kuului se ääni kuulemma. Itse tulin vähän myöhemmin paikalle, kertoo Suomalainen.

"Tottakai se lihasta rikkoo"

Työntekijä sai tapaturmassa vammoja sormiinsa.

– Ne sormet menivät sinne sen pihvin sijasta ja tottakai se lihasta rikkoo. Ne piikit menivät silmämääräisesti nähtynä ihan luuhun asti.

– Voi olla, että on saattanut tulla myös luuvaurioita, kertoo Suomalainen.

Suomalaisen mukaan henkilökunta hälytti pelastuslaitoksen välittömästi paikalle ja apu saapui muutamissa minuuteissa. Työntekijä sai heti kipulääkettä ja hänelle annettiin tuoli, jolla istua.

– Siinä alkaa vähän heikottaa, kun tuommoinen ikävä asia tapahtuu, toteaa Suomalainen.

Pihvikone käyttökiellossa

Pihvikone jouduttiin purkamaan, jotta työntekijän sormiin ei aiheutuisi lisää vaurioita.

Suomalaisen arvion mukaan työntekijän käsi oli jumissa pihvikoneessa noin kahdenkymmenen minuutin ajan. Työntekijä oli koko irrottamisen ajan rauhallinen.

Irrottamisen jälkeen työntekijä kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin ja hoitoon.

Suomalaisen mukaan kyseinen pihvikone on nyt käyttökiellossa, eikä sitä aiota ottaa uudestaan käyttöön. 

Asiasta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat