Mainos

Kalliomäki: Liikennehankkeet riippuvaisia tuposta

Valtiovarainministerin mukaan liikennehankkeita voidaan tarkastella uudestaan loppuvuodesta, jos syksyllä syntyy maltillinen ja monivuotinen tulopoliittinen sopimus.

Valtiovarainministeri Antti Kalliomäen mukaan myös liikennehankkeita voidaan katsoa uudestaan loppuvuodesta, jos syksyllä syntyy maltillinen ja monivuotinen tulopoliittinen sopimus. Jo aiemmin Kalliomäki on kytkenyt mahdolliset veronalennukset tulopoliittiseen ratkaisuun.

-Vauhdittavia toimia on paljon jo meneillään ja myös valmisteilla liittyen mahdollisuuteen saada vahva yhdistelmä työmarkkinaratkaisuista ja budjettiratkaisuista, jotka siltä osin ajoittuisivat eduskunnan aikataulun loppuvaiheeseen loka-marraskuulle. Siellä on kysymys veropolitiikasta ja mahdollisista infrainvestoinneista, Kalliomäki sanoo Iltalehden mukaan.

Liikenneinvestoinneissa tullaan Kalliomäen mukaan liikkumaan jo budjettiriihessä. Hänen mukaansa kyse ei kuitenkaan ole perinteisistä elvyttävistä investoinneista, vaan hyvin räätälöidyistä ja tarkkaan valituista kohteista.

-Tämä asia tuntuu kyllä kiinnostavan työmarkkinaosapuoliakin, Kalliomäki arvioi Iltalehdessä.

Hallitus kokoontuu budjettiriiheen Säätytalolle 18.-19. elokuuta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.