Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KAKSOSET 21.5.–20.6.

Henkinen kasvu

Planeetat auttavat sinua pääsemään yhä lähemmäksi henkisiä ihanteitasi. Vastoinkäymisiä tulee matkalla, mutta sinä et anna niiden lannistaa, vaan käännät ne voitoksesi. Ne kasvattavat luonnettasi ja asennettasi.

Ihmissuhteet

Rakkauselämäsi on tänä vuonna tasaisempaa kuin aiempina vuosina. Tasaisuus ei tarkoita mitään kielteistä ja ikävää, vaan tasapainoista ja onnellista elämää yhdessä kumppanisi kanssa. Vuoden aikana opit myös näyttämään rakkautesi ja kiintymyksesi rakkaallesi paremmin.

Perheasioissa vuosi on vaihteleva. Yrität parantaa suhdetta perheeseesi, mutta se voi olla vaikeaa, koska joku perheenjäsen loukkaa sinua jollakin tavoin, vaikkei välttämättä tarkoitakaan pahaa.

Eräs ystäväsi ei tee sitä minkä on luvannut, ja se syö sinun luottamustasi häntä kohtaan.

Sinkun rakkausvuosi

Olet villi ja elämäniloinen yleensäkin, mutta tänä vuonna menet helposti liiallisuuksiin, ja sinun voi olla vaikea asettua yhden kumppanin rinnalle. Tapaat monia mielenkiintoisia ihmisiä ja voit rakastua ensisilmäyksellä, mutta romanssit jäävät usein lyhyiksi. Uteliaisuutesi vie sinua hyvin erilaisten ihmisten luokse, mutta kukaan heistä ei ole ”täysin” ihanteidesi mukainen, eikä ”melkein” nyt riitä sinulle.

Työ

Kovakaan työ ei pelota sinua, vaan kannustaa sinua menestymään. Valmistaudu ottamaan vastaan mielipiteitä ja kritiikkiä kaikessa mitä teet. Käynnistä jokin projekti alkuvuonna, niin voit loppuvuodesta poimia jo sen hedelmiä. Ennen kuin teet minkäänlaisia muutoksia urallasi, arvioi tarkkaan muutoksen haitat ja hyödyt.

Opiskelu

Opiskelusi eivät tuota odottamiasi tuloksia. Sinulla olisi kyllä kykyjä, mutta jostain syystä et pysty käyttämään niitä täysin hyödyksesi. Huoli terveydestäsi saattaa vaikuttaa opintoihisi.

Raha-asiat

Raha-asiat eivät suju tänä vuonna parhaalla mahdollisella tavalla. Pystyt kyllä hankkimaan sen mitä haluat, mutta varmista ensin, että varmasti tarvitset sitä mitä haluat. Hillitse tuhlaamistasi, sillä odottamattomia kuluja voi nousta esiin vuoden aikana.

Terveys

Sinulla on ehkä pieniä terveysongelmia. Voit lisätä elinvoimaasi ja vastustuskykyäsi syömällä terveellisesti. Älä tee liikaa työtä, vaan muista myös levätä ja rentoutua.

Onnenpäivät vuonna 2013

3. helmikuuta, 1. maaliskuuta, 11. huhtikuuta, 8. kesäkuuta, 5. elokuuta, 6. syyskuuta, 7. marraskuuta ja 22. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja