Kaiversiko Charles Leclercin tekemä uhmakas ohitus Sebastian Vetteliä? Ferrari-tähden vastauksessa erikoinen sivumaku

Charles Leclerc uhmasi Ferrarin tallikäskyä ohittaessaan Sebastian Vettelin Bahrainin GP:ssä. Saksalaistähti ei omien sanojensa mukaan ottanut tästä nokkiinsa. 

Leclerc oli toissa viikolla ajetun Bahrainin GP:n tähti. Monacolainen menetti lähdössä aika-ajossa nappaamansa paalupaikan, mutta taisteli tiensä takaisin kärkeen ohittamalla muun muassa tallitoverinsa Vettelin. 

Vettel-ohituksessa Leclerc uhmasi Ferrarin käskyä. Hänen piti odottaa Vettelin takana kaksi kierrosta, mutta painelikin tästä ohi pikaisesti.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 04.55,
2. harjoitukset klo 08.55
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vettel kommentoi tilannetta Kiinan GP:n yhteydessä torstaina.  

– En ole yllättynyt. Oli melko selvää, että hän oli siinä vaiheessa melkoisesti nopeampi kuin minä. Olisin voinut ohittaa hänet ja ottaa sijani takaisin seuraavalla suoralla, mutta arvioin tilanteen niin, että olisimme molemmat hävinneet siinä aikaa, Vettel kertaa Sky Sportsin mukaan.

– Se sunnuntai ei mennyt suunnitelmieni mukaan, joten en halunnut siinä vaiheessa vaikeuttaa Charlesin sunnuntaita, saksalainen lisää. 

Televisiokuvan (video yllä) perusteella Vettel kyllä yritti ohittaa Leclerciä seuraavalla suoralla – onnistumatta siinä. Tämän jälkeen Leclerc karkasi nopeasti maisemaan.  

Lopulta kolmanneksi moottorivian takia jääneellä Leclercillä oli selvä kuva tilanteesta. 

– Minulla oli mahdollisuus ja päätin käyttää sen. Mielestäni näytin Australiassa sen, että tallin etu on minulle tärkeä asia, mutta tässä kyseisessä tapauksessa minulla oli mielestäni aika iso vauhtietu puolellani, hän kommentoi. 

Australian GP:ssä Leclerc koki olevansa nopeampi kuin Vettel, mutta talli komensi häntä pysymään saksalaisen takana

Vettel toivoo saavansa autoon samanlaisen tuntuman kuin Barcelonan testeissä. 

– En ollut tyytyväinen suoritukseeni Bahrainissa, enkä autoon saamaani tuntumaan. Minulla ei ollut sitä tunnetta, joka minulla oli kauden alla testeissä, Vettel kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat