David Coulthard hämmästelee edelleen Ferrarin jymypäätöstä – "Talli olisi kaivannut potkua persuuksille"

Entiset F1-tähdet David Coulthard ja Mark Webber hämmästelevät edelleen Ferrarin ratkaisua valita Carlos Sainz tallista poistuvan Sebastian Vettelin korvaajaksi. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kevään kovimmat F1-uutiset saatiin toukokuun 12. ja 14. päivä. Ferrari ilmoitti ensin, ettei Sebastian Vettel jatka tallissa ensi kaudella. Tämän seurauksena italialaistalli tiedotti valinneen Carlos Sainzin saksalaistähden paikalle, ja Sainzin nykyinen talli McLaren kertoi tehneensä sopimuksen Renault-kuski Daniel Ricciardon kanssa. 

Nämä käänteet hämmästyttivät monia, sillä Ricciardo oli yhdistetty useaan otteeseen Ferrariin. Mark Webberin mukaan Ricciardo oli potentiaalisempi vaihtoehto kisavoittojensa ja uskottavuutensa takia. 

Webber ja David Coulthard keskustelivat aiheesta Channel 4 -kanavan lähetyksessä. 

– Carlos on hyvin sovitteleva ja ammattimainen. Mielestäni hän sopii hyvin Ferrarin tyyliin ja tämä on minusta ihan ok, mutta hän suuntaa hyvin kuumaan keittiöön. Ajaminen siellä on melko vaativa homma, ja Charles (tallitoveri Leclerc) on maailmanluokan kuljettaja, Webber kommentoi.

– Olen siis yllättynyt, mutta F1 on täynnä yllätyksiä. 

Coulthardin mielestä Ricciardo olisi ollut parempi valinta, sillä tulisieluinen huippukuski olisi ravistellut Ferrarin toimintaa. Italialainen suurtalli on ongelmissa, mikä näkyi karulla tavalla kauden avanneessa Itävallan GP:ssä.

– Olen samaa mieltä kuin Mark. Danielilla on kisavoittoja ja italialainen tausta. Mielestäni hän on kulmikkaampi kuin Carlos. Hänet tunnettaan myös potkunyrkkeilystään, ja nyt Ferrari olisi kaivannut potkua persuuksille, jotta he pääsisivät takaisin iskuun, Coulthard heitti. 

Leclerc toi Ferrarin värit toisena ruutulipulle kauden avauskisassa viime viikolla, Vettel oli kymmenes. Ferrarin moottoriongelmat näkyivät kuitenkin karulla tavalla aika-ajossa, kun Leclerc oli seitsemäs ja Vettel vasta 11:s

Lähde: gpblog.com

Lue myös:

    Uusimmat