Kaikki irti elokuvaillasta: Nappaa vinkit kiihkeään seksiin sohvalla!

Seksielämään voi hakea vauhtia myös olohuoneen puolelta! 

Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että harrastaisit lemmenleikkejä makuuhuoneen sijaan olohuoneen sohvalla – esimerkiksi pienten päivätorkkujen tai rentouttavan Netflix-elokuvan jälkeen? Tai jopa elokuvan aikana?

Tai, jos kaipailet vaihtelevuutta tasapaksuun seksielämään, näistä Health-sivuston vinkeistä saattaa olla apua!

Tiivis ja nautinnollinen lusikka

Onko mukavampaa kuin käpertyä mielitiettynsä kainaloon ja katsoa lempparisarjaa? Tällaiset tilanteet saattavat tosin eskaloitua hyvinkin nopeasti, kun viaton hively muuttuu intiimeiksi kosketuksiksi ja lempeäksi rakasteluksi.

Koska sohva on sänkyä kapeampi keksintö, se pakottaa hempeilevän parin lähemmäksi toisiaan. Tiivis tunnelma antaa myös paremmat mahdollisuudet koskettelulle ja intohimoisille suudelmille.

Tiivis asento mahdollistaa myös entistäkin suuremmalle nautinnolle – onhan naisen rintojen ja klitoriksen hyväily käden ulottuvissa.

– Asento voi tuntua erityisen hyvältä peniksessä, sillä vaginan suu on kapeampi jalkojen asennon vuoksi, Hodder listaa asennon eduiksi.

Rentoa ja helppoa suuseksiä

Jos suuseksi on tuntunut makuuhuoneen puolella kankealta suoritteelta, tarjoa kumppanillesi nautinnollinen hetki olohuoneen puolella.

– Istu sohvan päässä selkä käsinojaa vasten kasvot vastapäistä käsinojaa kohti. Nosta jalat sohvatyynyn päälle. Kumppanisi makaa vatsallaan kohtisuoraan sinua kohti niin, että suu sijoittuu strategisesti syliisi, Hodder ohjeistaa. 

Seksikasvattajan mukaan tämä hyvin antava seksiasento on mukavuudenhaluisten asento – hyvästi polvi- ja selkäkivut!

– Tässä asennossa kumppanin on mukava olla, kun hänen ei tarvitse polvistua, olla kumarassa asennossa tai tarvitse jännittää niskaansa. Ottava osapuoli saa vain istua rennosti ja nauttia, seksikasvattaja kehuu.

Käsinojat hyötykäyttöön!

Etenkin moni mies nauttii seksin harrastamisesta takaapäin – mahdollistaahan doggy style entistäkin syvemmän työntymisen naisen sisään.

Aivan kuten ”seksiprofessori” Zhana Vrangalova kehuu Men’s Helthille, doggy stylea kannattaa kokeilla makuuhuoneen ulkopuolellakin – esimerkiksi olohuoneen sohvaa vasten!

Asennon hakeminen saattaa olla helpompaa sohvan selkä- tai käsinojia vasten, sillä sänky saattaa olla toisille liian matalalla hyvän tuen saamiseksi. Kun asentoa ei tarvitse jatkuvasti hakea, seksi on huomattavasti nautinnollisempaa, eikä polvet tutise!

Hauskoja variaatioitakin löytyy!

1. Nainen asettuu sohvalle polvilleen kasvot sohvan selkänojaa kohti. Mies polvistuu sopivalle korkeudelle ja työntyy naisen sisään takaapäin. Kun mies ottaa käsillään tukea sohvan selkänojasta, tempo voi olla kiihottavan kova!

2. Nainen nojaa selkä- tai käsinojien yli, jolloin naisen pylly jää kutsuvana hieman koholle. Käsien alle on mahdollista hakea pehmeän tuen sohvatyynyistä. Tämän jälkeen mies voi työntyä naisen sisään seisten, pidellen kiinni partnerinsa lanteista.

Hyppää ratsaille!

Kun elokuvankatselu muuttuu intiimiksi ja suorastaan riehakkaaksi ilonpidoksi, naisen kannattaa hypätä ratsaille lehmitytön elkein.

Myös tähän asentoon on olemassa erilaisia variaatioita. Sen lisäksi, että nainen voi hypähtää sohvalla selällään makaavan miehen päälle ratsaille, kannattaa kokeilla asentoa myös istualtaan.

Mies istuu sohvalla selkänojaa vasten. Nainen levittää jalkansa ja istahtaa miehen syliin kasvot tämän kasvoihin päin.

Tämä asento mahdollistaa sensuellien ja kiihkeiden suudelmien vaihtamisen sekä kumppanin hyväilemisen aktin aikana. Kun tempo nousee, nainen voi ottaa tukea sohvan selkänojasta samalla, kun mies voi ottaa hellän tai tukevan otteen naisen rinnoista tai lanteista. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat