Tätä seksiasentoa ei sovi aliarvioida – sopii erityisesti laiskoihin hetkiin

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Moni tuhlaa tämän asennon vain nukkumiseen, vaikka siitä olisi iloa myös seksin aikana.

Yllä olevalla videolla asiaa naisen orgasmista. Miksi nainen teeskentelee orgasmin?

Moni nauttii nukkumisesta lusikka-asennossa, mutta seksiterapeutti muistuttaa, että se sopii myös seksin harrastamiseen. Harva asento sopii paremmin tilanteisiin, jossa laiskottaa, mutta orgasmiakin tekisi mieli.

– Lusikka on hyvin suloinen, intiimi asento, toteaa seksiterapeutti Vanessa Marin  Huffington Postille.

– Voitte pysytellä lähekkäin ja sylikkäin ilman hikoilua.

Orgasmi mahdollinen koskettelulla

Marin huomauttaa, että naiset voivat lusikka-asennossa kosketella klitoristaan tai antaa kumppanin tehdä sen. Myös seksilelun käyttö onnistuu, joten monelle naiselle orgasmin kannalta ehdoton klitoriksen stimulaatio on mahdollista toteuttaa monella eri tavalla.

lusikka-asento

Miten siinä sitten onnistuu? Lusikka-asennossa osapuolet vain makaavat sivuittain, kasvot samaan suuntaan. Pituuserosta riippuen yhdyntä itsessään voi kuitenkin vaatia pientä hienosäätöä. 

Marin ehdottaa, että kumppani, johon yhdytään, nostaa päällimmäistä jalkaansa tai taivuttaa vyötäröään hieman eteenpäin, jotta takana oleva kumppani onnistuu yhtymään kunnolla. Kun alkukankeus on ohi, asennon pitäisi sujua vaivattomasti.

Sopii myös peppuseksiin

Asento ei vaadi juuri energian tuhlausta kummaltakaan, eikä kaiken työn tarvitse olla takana olevan vastuulla. Seksologi Sadie Allison muistuttaakin, että kumpikin osapuoli voi hoitaa oman osansa liikehdinnästä.

– Väsyneempi osapuoli voi vain pysytellä paikoillaan.

Allisonin mukaan lusikka-asento on hyvä myös anaaliseksin ensikertalaisille, koska asennossa on helppo pysyä rentona.

Lue myös:

    Uusimmat