Mainos

Kahdeksan lapsen äidillä uskomattomat vatsalihakset

Kahdeksan lapsen äiti Kate Gosselin on upean timmissä kunnossa. Kauneuskirurgiaankin turvautuneen julkkiksen kerrotaan korostavan vatsalihaksiaan suihkurusketuksella.

Kuva: Getty Images, Douglas Healey

Kuva: Getty Images, Dr Billy Ingram

Kate Gosselin on saavuttanut superjulkisuutensa reality-ohjelmansa kautta. Sarjassa seurattiin Gosselinin suurperheen elämää, johon kuuluivat kuutoset, kaksoset ja isä John Gosselin. Katen temperamenttinen luonne ja Johnin huhutut syrjähypyt pitivät parin otsikoissa. Sittemmin Kate ja John erosivat, mutta sarja jatkui seuraten yksinhuoltaja-Katen elämää.

Kate on julkaissut myös kirjoja perhe-elämästään. Tänä keväänä julkaistu I Just Want You to Know oli myyntifloppi, mutta kaksi ensimmäistä kirjaa olivat huikeita menestyksiä.

Kuva: Getty Images, John M. Heller

Kate osallistui tänä keväänä Tanssii tähtien kanssa ohjelmaan yhdessä Tony Dovolanin kanssa. 35-vuotias Kate onkin hienossa kunnossa. Asiantuntijat arvioivat, että tähti on päässyt kuntoon syömällä paljon hyviä proteiineja sisältäviä ruokia ja liikkumalla tunnin viisi tai kuusi kertaa viikossa.

Kaikki Katen ulkonäössä ei kuitenkaan ole aitoa. Plastiikkakirurgien mukaan Kate on käynyt ottamassa epäonnistuneita Botox-pistoksia. Myös naisen rinnat ovat silikonia. Saatuaan kuutosensa Kate kävi kiristyttämässä vatsaansa.

Uudet kuvat Katesta paljastavat, että nainen pitää huolta sixpackinsa näyttävyydestä myös suihkurusketuksella. Katso kuvat täältä!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja