Kadulla leikkivien äidin ja pojan yhteishetki koskettaa: "Todiste siitä, että onnellisuus on valinta"

Filippiiniläinen Ameniel Del Mundo nappasi kuvan kadulla leikkivistä äidistä ja pojasta. Hänen mukaansa kaksikon ilo todistaa sen, että onnellisuus on valinta. Kuvasta uutisoi muun muassa Inquirer.net-sivusto.

Kun filippiiniläinen Ameniel Del Mundo oli jumissa liikenneruuhkassa Airport Roadilla NAIA Expresswayn alla kulkevan sillan kohdalla, hän huomasi äidin ja pojan leikkivän katukorokkeella iloisesti.

Mies otti kaksikosta kuvan ja jakoi sen Facebookissa. Kuvissa näkyy, miten äiti makaa maassa ja hyppyyttä lasta jalkojensa päällä.

– Tämä on todiste siitä, että onnellisuus on valinta, hän kirjoitti kuvien oheen.

– He leikkivät iloisesti, kun minä murehdin autossani työhön liittyviä asioita, mies kertoi myöhemmin Inquirer.net-sivustolle.

Ameniel päivitti tekstiään myöhemmin: "Äiti ja poika olivat onnellisia ja tyytyväisiä köyhyyden keskellä ja ilman materialistisia asioita" hän kirjoitti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Tuhansia tykkäyksiä ja jakoja

Amenielin julkaisu on saanut tuhansia tykkäyksiä ja sitä on jaettu yli 21 000 kertaa. 

– He ottavat kaiken irti siitä, mitä heillä on. He iloitsevat tästä hetkestä, pohdiskeli yksi.

Kaikki eivät kuitenkaan nähneet kuvassa onnea.

– Kunpa joku antaisi heille kodin, toivoi eräs.

– Onnellisuus ei kuitenkaan ruoki heitä, huomauttaa toinen.

Aikoo etsiä äidin ja pojan

Ameniel kertoo Inquirer.net-sivustolle, että hänellä ei ollut mahdollisuutta jututtaa heitä, koska hän oli jumissa ruuhkassa.

Päiviä myöhemmin hän palasi paikalle, mutta ei löytänyt kaksikkoa. Mies toivoo, että näkisi heidät uudelleen seuraavalla viikolla.

– He ovat saattaneet liikkua paikasta toiseen. Tulen takaisin tällä viikolla, sillä muistan heidän kasvonsa erittäin hyvin, Ameniel kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja