FedEx-kuski huomasi viestin koronapelkoisen perheen ovella – toiminta kerää kiitosta: "Hän teki kaikkensa ja enemmänkin"

Mies sai 55 000 samanlaista kirjettä postissa 1:13
Ohiolaismies sai postissa 79 laatikollista samaa kirjettä! Amerikkalaiselle Danille toimitettiin yhteensä käsittämättömät 55 000 kirjettä opintolainaan liittyen.

Pakettia toimittanut FedEx-kuski toimi kunnioitettavalla tavalla nähtyään ovella lapsen sairaudesta kertovan kyltin.

FedEx-lähetti teki työnsä ja enemmänkin varmistaakseen asiakkaansa perheen turvallisuuden. Justin Bradshaw päätti desinfioida pakettitoimituksen havaittuaan, millaiselle asiakkaalle se on menossa, kertoo Yahoo.

Syynä lapsen sairaus

Justin oli viemässä pakettia asiakkaalle Yhdysvalloissa, kun hän havaitsi asunnon kuistilla kyltin. Tulostetun lapun viestissä todettiin, että asunnon asukkaalla on sairaus, joka aiheuttaa ylimääräistä huolta koronavirustilanteen vuoksi. Viesti kehotti jättämään mahdolliset toimitukset kuistille.

Äiti Carrie Blasi oli kirjoittanut viestin 11-vuotiaan tyttärensä Emman vuoksi. Emmalla on ollut ykköstypin diabetes syntymästään asti. Carrie pelkääkin, ettei Emma kenties toipuisi koronaviruksesta, jos saisi tartunnan.

"Desinfioin pakettinne nähtyäni lapun ovellanne"

Justin olisi voinut vain jättää paketin ohjeen mukaan ovelle. Hän päätti kuitenkin tehdä kaikkensa perheen eteen. Mies jätti oman viestinsä paketin päälle.

– Desinfioin pakettinne nähtyäni lapun ovellanne. Pysykää turvassa, Justin kertoi.

Carrie liikuttui eleestä niin, että jakoi sen Twitterissä.

– Uskomatonta, Carrie kehui julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miehen ele sai oman hashtagin

– En voinut uskoa, että hän otti aikaa desinfioidakseen laatikon. Kuka tekee noin? Hän teki kaikkensa ja enemmänkin, Carrie ylisti haastattelussa.

Nettikansa ihaili Justinin toimintaa niin, että alkoi käyttää miehen kunniaksi hashtagia #BeLikeJustin, suom. "ole kuin Justin".

Oma tytär syntyi keskosena

Justin kertoi Yahoolle ymmärtävänsä Carrien perheen tuskan, sillä hänen oma tyttärensä syntyi keskosena. Mies on desinfioinut myös muiden asiakkaidensa paketteja.

– Pidän hanskoja, pyyhkeitä ja kasvosuojaimia autossani ja ylimääräisiä vaatteita, jotka vaihdan ylleni ennen kuin menen kotiin töiden jälkeen. Kun tulen kotiin, menen vartin suihkuun ennen kuin tervehdin perhettäni, mies kertoo.

Justin töissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat