Äiti kertoi lapsensa syöpäkamppailusta – naapuruston lapsilta käsittämättömän antelias ele: "En voi lakata itkemästä"

Courtney Thomas kiitteli kyynelsilmin lapsia, jotka jättivät osan omista halloween-karkeistaan hänen syöpäsairaalle lapselleen.

Amerikkalaisäiti luuli joutuneensa perumaan halloweenin, mutta saikin yllättyä. Courtney Thomas ei voinut viime viikonloppuna ottaa vastaan karkkia tai kepposta kyseleviä lapsia, koska perheen pienellä lapsella on syöpä, kertoo Metro.

"Pahoittelut, ei karkkia, lapsellamme on syöpä, nähdään ensi vuonna"

Courtney halusi säästää lapsilta pettymyksen ja pystytti pihaansa ison, vihreän kyltin, jossa lukee "pahoittelut, ei karkkia, lapsellamme on syöpä, nähdään ensi vuonna!".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En voi lakata itkemästä"

Pian kyltti kuitenkin tuotti todellisen yllätyksen. Courtney päätyi julkaisemaan saamastaan yllätyksestä kuvan sosiaalisessa mediassa.

– En voi lakata itkemästä, nainen totesi jakamansa kuvan ohessa.

Kuvassa hänen kylttinsä alle on ilmaantunut iso kasa karkkeja.

– Jos joku ajatteli, että lapsemme ja nuoremme ovat toivottomia, olette väärässä. Tämän kyltin pystyttämisen ainoa tarkoitus oli estää, että lapset juoksisivat ovellemme ja pettyisivät.

"Kuva ei tee oikeutta, tässä on paljon"

Courtneyn mukaan yleensä sadat lapset anovat heiltä karkkeja halloween-aikaan.

– Katsoin ovikameraamme ja näin, että lapsia oli pysähtynyt kylttini luo. Minä ja [mieheni]  T. J. Thomas menimme ulos ja löysimme tämän. Kuva ei tee oikeutta, tässä on paljon [karkkeja] ja myös hyviä karkkeja.

Courtney perheineen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Courtney toivookin, että vanhemmat, joiden lapset jättivät perheelle karkkeja, kiittäisivät lapsiaan ja kertoisivat, että ele teki Courtneyn perheen hyvin onnelliseksi.

– Vuoden parhaana karkki-iltana lapset vapaasti ja anteliaasti jakoivat [karkkinsa] tuntemattomien kanssa ja osoittivat paljon rakkautta ja kiltteyttä. Niin uskomatonta.

"Suloisin asia, jonka olen aikoihin nähnyt"

Courtneyn kuvaa jaettiin pian satoja tuhansia kertoja. Moni oli lasten epäitsekkäästä teosta liikuttunut.

– Rukouksia sinulle ja perheellesi! Tämä julkaisu toi kirjaimellisesti kyynelet silmiini... Kiitos niin paljon, että jaoit sen, Patti Lumbert kiittää.

– Niin mahtava teko, joka on tehty meille kaikille haastavana aikana, Kimberly Goodwin Demakos kiittelee.

– Suloisin asia, jonka olen aikoihin nähnyt, Judy Banialis toteaa itkevien emojien kera.

Lue myös:

    Uusimmat