Vakavasti sairaan isoäidin voimat loppuivat kesken konsertin – tämän miehen teko sulattaa sydämet: ”Todiste siitä, että maailmassa on vielä herrasmiehiä”

Poliisi nappasi vanhuksen reppuselkään ja auttoi tien yli 0:50
Tämä hitaasti liikkuva vanhus sai poliisilta hieman erikoisemman avun tienylitykseen.

Aivoinfarktista toipuva ja syöpää vastaan taisteleva isoäiti sai kokea konsertissa, että ihmisiltä löytyy hyvää tahtoa.

Yhdysvalloissa Texasissa järjestetyn RodeoHouston-tapahtuman ainut tähti ei ollut countrylaulaja Brad Praisley. Myös yleisössä olleen amerikkalaismiehen sankarimainen teko on saavuttanut suuren suosion.

Thomas Harwell, 39, oli vaimonsa Shayla Harwellin, 26, kanssa RodeoHouston-tapahtumassa, kun he näkivät vaikeanoloisesti liikkuvan vanhan naisen.

– Hän tärisi ja hänellä oli vaikeuksia liikuttaa jalkojaan askelmalta toiselle. Osoitin häntä Thomasille ja sanoin, että nainen saattaisi tarvita apua. Hän (Thomas) ei edes epäröinyt! Shayla kertoo Yahoo Lifestyle-sivustolle.

ABC13 Houston -uutiskanavan tietojen mukaan askelmien kanssa taistellut vanhempi nainen oli äskettäin saanut aivoinfarktin. Sairaskohtauksesta toipumisen lisäksi nainen taistelee syöpää vastaan.

Thomas auttoi hauraan naisen alas portaita, mutta hyvän tahdon eleet eivät loppuneet siihen. Paisleyn konsertin jälkeen Thomas meni jälleen naisen luokse ja kantoi tämän ylös rappusia.

Herrasmiehiä on vielä jäljellä


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Miehestään ylpeä Shayla jakoi kuvan tapauksesta Facebookissa. Tähän mennessä kultainen teko on kerännyt jo 29 000 reaktiota, 5400 jakoa ja 4200 kommenttia. Kommenteissa ihmiset kiittelevät Thomasin tekoa.

– Todiste siitä, että maailmassa on vielä herrasmiehiä. Kiitos ystävällisyydestäsi, eräs nainen kirjoittaa.

– Hyvin tehty. Olet todellakin herrasmies. Vanhempasi ovat varmasti ylpeitä miehestä, jonka he ovat kasvattaneet. Vaimosi on varmasti ylpeä sinusta, toinen ylistää.

Shayla kertoo Yahoo Lifestylelle toivovansa, että hänen puolisonsa teko on hyvä esimerkki pariskunnan 2-vuotiaalle tyttärelle.

– Toivottavasti pystymme juurruttamaan ystävällisyyden häneen. Ystävällisyyden pitäisi olla elämäntapa, Shayla sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat