Asiakas järjesti huikean yllätyksen kuukausia työttömänä olleelle tarjoilijalle – tunteikas reaktio tallentui videolle: ”Nenäliinat esiin!”

Kuusivuotias tyttö lahjoittaa hiuksensa jo toistamiseen hyväntekeväisyyteen 1:28
Videolla kerrotaan pikkutytön huikeasta hyväntekeväisyystempauksesta.

Asiakas jätti anteliaasti tippiä tarjoilijalle. Ystävällisestä eleestä kertoo muun muassa Fox News

Yhdysvaltain Indianassa asuva Katie Taylor ei ollut kuukausiin voinut tehdä työtään tarjoilijana eräässä pubissa, koska koronaviruksen vuoksi hänen työpaikkansa oli ollut suljettuna. Kun hän aloitti jälleen työt, eräs asiakas järjesti hänelle huikean yllätyksen.

330 dollaria puhtaana käteen

Itsekin tarjoilijana työskentelevä Heather Hotrum oli tullut pubiin syömään. Hän oli tilannut 35 dollaria maksavan aterian. Myöhemmin hän pyysi Katieta istumaan alas kanssaan ja latoi pöytään 330 dollaria tippiä. 

Katien reaktio kuvattiin videolle, jonka Heather julkaisi omalla Facebook-tilillään. Päivityksen ohessa luki muun muassa: ”Yritin niin kovasti olla itkemättä, mutta en pystynyt. Nenäliinat esiin!”

Videolla näkyy, miten epäuskoiselta Katie näyttää kuullessaan lahjasta. Kun Heather kertoo, että nämä ovat Katien tarvitsemia uusia kenkiä varten, Katie alkaa itkeä.

– Hän sanoi, että olemme saaneet lahjoituksia ja olemme päättäneet antaa sinulle iloisen lahjan, Katie kertoo WNDU-sivustolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyse hyväntekeväisyyshaasteesta

Suuri tippi on osa niin sanottua Venmo-haastetta. Kyseessä on sosiaalisen median trendi, jossa kerätään rahaa ja annetaan summa tippinä tarjoilijoille. Katien ystävä oli ehdottanut tätä tipin saajaksi.

”Kiitos teille, jotka lahjoititte. Tiedätte keitä olette! Tarjoilijat tekevät kovasti työtä palkkansa eteen. Hän on erittäin hyvä työssään!” Heather kirjoitti julkaisun oheen.

Julkaisussa Katie kiittää henkilöä, joka suositteli hänelle tätä paikkaa. Myös kyseinen baari kiitti Heatheria sosiaalisessa mediassa hänen avokätisyydestään.

Heather kertoo, että hän haluaa auttaa muita ihmisiä ja on iloinen siitä, että pystyi auttamaan Katieta.

Liikuttunut Katie kertoo WNDU-sivustolle, että hän aikoo puolestaan auttaa toisia, joilla on vaikeaa.

Lue myös:

    Uusimmat