Äiti julkaisi kuvia tyttärestään letkuissa teho-osastolla: ”Näin hänen ”poikaystävänsä” osoittaa hänelle rakkauttaan”

#Lainrajat – Millainen väkivalta on sallittua Suomessa? 59:17
Lain rajat, millainen väkivalta on Suomessa sallittua?

Jessica joutui miehensä silmittömän väkivallan uhriksi. Hänen äitinsä julkaisi Facebookissa kuvia tyttärestään herätelläkseen muita samassa tilanteessa olevia, kertoo Love That Matters.

Perheväkivalta on surullinen ja vakava asia, joka ei välttämättä näy ulospäin. Kun mies tai nainen kohtaa väkivaltaa  parisuhteessaan, moni ei häpeän tai pelon vuoksi uskalla tehdä asialle mitään ennen kuin on liian myöhäistä.

Mies runteli naisen kriittiseen tilaan – sydänkin pysähtyi

Cindy Martin-Wolfe jakoi Facebook-tilillään murheellisia kuvia keskimmäisestä tyttärestään, Jessicasta. Hän halusi jakaa kuvat sairaalasängyssä makaavasta tyttärestään, jotta kukaan, joka on väkivaltaisessa suhteessa, ei päätyisi samaan tilaan kuin hänen tyttärensä.

Jessica on tällä hetkellä teho-osastolla San Franciscossa. Hänen tilansa on erittäin huolestuttava – hän taistelee hengestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jessica on on joutunut silmittömän väkivallan uhriksi. Hänen kehonsa on yltä päältä mustelmien peitossa, ja kovat päähän kohdistuneet iskut näkyvät useina kuhmuina pään alueella. Hänen sydämensä oli myös pysähtynyt, mutta se saatiin kolmannella yrittämällä lyömään uudelleen.

Jessica on kytkettynä hengityskoneeseen, sillä hän ei pysty omin avuin ylläpitämään tasaista hengitystä. Hänet jouduttiin vaivuttamaan koomaan, jotta hänen aivonsa toimisivat vielä jonain päivänä.

– Näin hänen ”poikaystävänsä” osoittaa hänelle rakkauttaan, Jessican äiti vihjaa tapahtumasarjan taustoista.

Tilanne on lohduton, mutta ei täysin toivoton. Cindyn Facebook-kirjoituksenmukaan Jessican aivoja herätellään varovasti. Kun vain on mahdollista, Jessica herätetään koomasta, jotta nähdään, kuinka paljon vahinkoa hänen aivoilleen ja muulle keholleen on tapahtunut väkivallan seurauksena.

Cindy toivoo, että kaikki pitäisivät yhtä, jotta perhe- ja kotiväkivalta saataisiin loppumaan.

– Meidän tulee tehdä asialle yhdessä enemmän. Meidän täytyy lopettaa tämä kauheus, äiti kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pahoinpitelijä on ammattivalehtelija

Cindyn tekemä Facebook-kirjoitus on koskettanut laajalti ihmisiä. Sitä on jaettu hurjat 62 000 kertaa ja kuvien alle on kertynyt yli 42 000 kommenttia.

Moni kommentoija toivoo Jessican paranemista sekä sitä, että pahoinpitelijä jäisi kiinni. Moni samassa tilanteessa ollut nainen myös jakoi omia kokemuksiaan väkivallan uhrina.

Moni myös muistuttaa siitä, ettei pahoinpitelijä koskaan muutu.

– Pahoinpitelijä ei koskaan paljasta todellista luonnettaan. He ovat usein karismaattisia ja ammattivalehtelijoita, manipuloijia sekä suoranaisia psykopaatteja. He tekevät myös henkistä väkivaltaa alistamalla ja pitämällä kontrollia, eräs nainen kuvailee.

– En ymmärrä, miten tai miksi mies voi tehdä noin yhdellekään naiselle. Valitkaa naiset tarkasti miehenne. Ette voi muuttaa ketään, rakastittepa häntä kuinka paljon tahansa, eräs mies kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat