Mainos

Jyväskylästä löytyi laukkuun pakattu nuoren naisen ruumis

Jyväskylän läheltä löytyi lauantaina isoon laukkuun pakattu naisen ruumis. Poliisin mukaan nainen oli joutunut muutamia päiviä aikaisemmin henkirikoksen uhriksi. Ruumis oli tuotu myöhemmin laukussa löytöpaikalle Taka-Keljontien varteen.

Uhri on 25-vuotias Lahdesta kotoisin oleva nainen, joka on oleskellut viime ajat Jyväskylän seudulla.

Poliisin mukaan henkirikoksen todennäköinen tapahtumapaikka on selvitetty. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro tarkkoja tietoja tapahtumasta eikä rikostutkinnan etenemisestä. Tutkinnallisista syistä poliisi tiedotti ruumiin löytymisestäkin vasta maanantaina.

Poliisin mukaan useita henkilöitä on kuulusteltu. Poliisi ei paljasta, onko ketään pidätetty.

Laukku löytyi tien penkasta lauantaina puoli kahden aikaan iltapäivällä. Ohikulkija oli huomannut laukun ja avannut sen. Kun laukusta paljastui ihmisen jalka, löytäjä otti heti yhteyttä poliisiin. Laukku siirrettiin löytöpaikalta sairaalaan. Siellä kävi ilmi, että laukkuun oli pakattu naisen ruumis. Vainaja tunnistettiin ruumiinavauksen yhteydessä.

Laukun löytöpaikka oli Taka-Keljontien maastossa. Tie kulkee Jyväskylän länsipuolella muutaman kilometrin päässä kaupungista. Tielle on yhteys muun muassa Jyväskylän ja Petäjäveden väliseltä maantieltä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.