JVG sai Selänteeltä kutsun erikoiskeikalle: Kunnia-asia

Räpduo JVG eli Jare ja VilleGalle ovat otettuja siitä, että Teemu Selänne halusi heidät esiintymään kesäiselle kiekkoleirilleen.

Vuokatissa järjestetään kesäkuussa perinteinen kiekkoleiri, jota isännöi itse Teemu Selänne. Leirillä nuori viihdyttää räpäyttämällä myös JVG. VilleGalle kertoi MTV.fille Selänteen toivoneen JVG:tä keikalle tapahtumaan.

– Sinne olemme menossa keikalle, totta kai kun kerran Teemu kutsui. Tai no tietenkin Teemun asioita hoitavat ihmiset olivat meihin yhteydessä, mutta Teemun toiveesta. Totta kai lähdetään, tämä on kunnia-asia.

JVG nousi koko kansan tietoisuuteen vuoden 2011 MM-huuman aikana kiekkohitillään Häissä. JVG on myös aktiivisesti mukana tsemppaamassa nuorisoa urheilun pariin. Kaksikko järjestää juhannuksen jälkeen Lohjan kisakalliossa JVG-SportCamp -urheiluleirin.

– On hienoa esiintyä nuorille. Meiltä kuitenkin löytyy kappaleita, joita voi myös nuorille esittää, VilleGalle nauraa.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun JVG ja Selänne ovat tekemisissä. Kaksikko on viihtynyt niin Kimi Räikkösen kuin Teemu Selänteen seurassa viihteellä.

Talvella räppärit matkustivat Amerikkaan Huominen on huomenna -videon kuvauksiin ja tapasivat samalla Selänteen.

– Olimme katsomassa Selänteen matsia ja sitten soittelimme. Teemu kutsui meidät pelaajien koppiin. Kai me sitten ollaan hyvää pataa hänen kanssaan, VilleGalle myhäilee.

VilleGalle kertoo kaksikon painavan kesällä ilolla duunia, eikä ihme, sillä keikkoja riittää läpi kesän ja ympäri Suomen. JVG:n helmikuussa julkaistulta Voitolla yöhön -albumilta ovat nousseet hiteiksi singlet Voitolla yöhön ja Huominen on huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat