Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salkkareiden uusi hahmo saa heti aikaan parisuhdekriisin – Linda ottaa selvää miehen salaperäisestä taustasta

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Mira häätää häntä ahdistelleen miehen, ja Viola olettaa Miran tuntevan miehen. Mira kiistää, mutta Violalle jää outo fiilis. Myöhemmin Viola kertoo tapauksesta Nellalle, ja tytöt pohtivat, että ehkä Miraa ahdistellaan nuorisokodissa.

Ismo syyttää Susua ja Mikiä alkoholisti-Kallen juottamisesta. Häkeltyneet Susu ja Miki vannovat, että eivät tienneet Kallen sairaudesta.

Jiri suunnittelee Moosen laajentamista Tallinnaan Jere-serkkunsa johdolla. Linda on huolissaan hankkeesta, koska hän, eikä myöskään Jiri, tunne Jereä. Jiri harmistuu vastustuksesta, mutta ilmoittaa, että Jere on tulossa kylään hiomaan suunnitelmia. Eva vaikuttuu heti komeasta Jerestä. Linda jännittää Jeren kohtaamista. Hän ärsyyntyy nopeasti Jereen ja tämän huolettomaan asenteeseen. Niinpä hän päättää ottaa tarkemmin selvää Jerestä ja tämän taustasta. 

Severi harmistuu, että joutuu käymään Lassen autokoulua, jotta saa ajokortin. Lasse on toiveikas, että ajokouluopetus saa hänet ja Severin taas lähentymään.

Humalainen Kari jakaa Lindan kanssa pienen hauskan hetken majatalossa. Aamulla Kari häkeltyy, kun hän herää rintaliivien vierestä tyhjässä majatalon huoneessa.

Kari elättelee toiveita, että vietti yönsä Lindan kanssa. Kari kerskuu asiasta ja paikalle sattuu Jere, joka käyttää tietoa aseenaan Lindaa vastaan. Lindan ja Karin salaisuus paljastuu ja saa aikaan parisuhdekriisin.

Myöhemmin Kari ihmettelee Jeren seurassa, ettei hänen eilinen seksikumppaninsa ollutkaan Linda, kuten hän kuvitteli.

Noel kuulee Jirin aikomuksista laajentaa Tallinnaan ja pettyy, kun Jiri ei ole kertonut hänelle. Noel menee tyrkyttämään itseään mukaan projektiin, mutta Jiri torjuu hänet tylysti.

3822: Jere tulemast
3823: Karilla on pesä hukassa
3824: Tervetuloa Pihlajakadulle!
3825: Evalla on haaska päevä
3826: Noel haluaa pallinsa takaisin

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja