Mainos

Juna törmäsi rockyhtyeen pikkubussiin - 7 loukkaantui

Helsinkiläinen Giant Leap -bändi on kolaronut keikkabussillaan junan kanssa Turussa illallla. Törmäys sattui puoli yhdeksältä illalla Turun linnan lähellä Linnankadun ja Vallihaudankadun tasoristeyksessä.

Päivystävä palomestari kertoi, että bändi ajoi pikkubussilla peräkärryineen päin punaisia valo-ohjattuun mutta puomittomaan tasoristeykseen. Turun keskustan asemalta kohti sataman asemaa peruuttanut juna oli tällöin törmännyt peräkärryyn. Törmäys ei kuitenkaan ollut kovin voimakas, sillä junalla oli palomestarin arvion mukaan nopeutta vain parikymmentä kilometriä tunnissa.

Törmäyksen jälkeen bussi ja kärry raahautuivat hyvän matkaa junan edellä. Palomestarin mukaan bändilaitteita sisältänyt kärry meni törmäyksessä pirstaleiksi.

- Soittimia saa onneksi kaupasta lisää, kommentoi yhtyeen keikkamyyjä Matti Kaunisvesi huojentuneena siitä, että bändin jäsenet näyttivät selvinneen säikähdyksellä.

Turmassa loukkaantuivat kaikki seitsemän pikkubussissa ollutta. Pelastuslaitoksen mukaan heidän vammansa eivät olleet vakavia vaan kaikki kävelivät omin jaloin sairaalaan tarkastukseen.

Giant Leap oli esiintynyt Viking Isabellalla viikonloppuna.

VR:stä kerrottiin ennen iltakymmentä, että junat, joiden piti lähteä Helsinkiin ja Tampereelle yhdeksän maissa, olisivat tunnin myöhässä aikataulustaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.