Mainos

Julkkisten kauneusvinkit 20-, 30- ja 40-vuotiaille

Näyttelijät Deborah Ann Woll, Elizabeth Reaser ja Hope Davis joutuvat olemaan työnsä puolesta paljon esillä. Naiset paljastavat Shape-lehdessä ajatuksensa kauneudenhoidosta ja ikääntymisestä.

Kaksikymppinen saa tehdä virheitä

Deborah Ann Woll, Kuva: Getty Images, Alberto E.Rodriguez

True Blood -tähti Deborah Ann Woll kokeilee punaisella matolla mielellään erilaisia meikkityylejä, mutta viihtyy muuten luonnollisessa lookissa. Tähti muistuttaa, että parikymppisenä kauneudenhoitoa ei kannata ottaa turhan vakavasti.

– Kaksikymppisenä on aika kokeilla eri tyylejä. Tuossa iässä etsitään vielä omaa juttua, ja on lupa tehdä virheitä. Toivottavasti ennen 30 ikävuotta tiedät paremmin, mikä sopii ja mikä ei, Woll selittää.

Vapaa-aikanaan Woll pitää tyylinsä yksinkertaisena. Tähden ainoat pakolliset tuotteet ovat aurinkovoide, poskipuna ja ripsiväri. Hiustensa väriin hän sen sijaan panostaa.

– Kasvoin kalpeana ja vaaleahiuksisena, joten tunsin joskus katoavani. Kymmenen vuotta sitten ostin punaista hiusväriä ja yhtäkkiä tein vaikutuksen ihmisiin, hän kertoo.

Plastiikkakirurgiaan nuori tähti ei aio tulevaisuudessa turvautua.

– Juonteemme kertovat, keitä olemme ja mitä olemme tehneet, tähti muistuttaa.

Kolmekymppisenä voi ottaa rennosti

Elizabeth Reaser, Kuva: Getty Images, Amy Sussman

Toinen Twilight-tähti Elizabeth Reaser kertoo, että kolmekymppisenä naisen on aika hyväksyä itsensä.

– Yhtäkkiä tajuat, että ihmiset eivät huomaa asioita joita olet yrittänyt peittää koko elämäsi, kuten mahaasi tai finnejäsi. Voit siis yhtä hyvin olla stressaamatta asiasta, Reaser sanoo.

Vaikka tähti puhuu itsensä hyväksymisen puolesta, hän myöntää, että olisi mielellään vähän pidempi. Tähti kertoo olevansa myös erityisen tarkka ihostaan.

– Äitini ei käyttänyt paljon meikkiä, mutta hän painotti meille, miten tärkeää aurinkosuojan käyttäminen on, Reaser kertoo.

Tähti, jonka mielestä ulkonäkövioista murehtiminen on suurinta ajanhukkaa, ihailee kaunottaria, jotka näyttävät upeilta vain pienellä vaivannäöllä.

– Kauneusikonejani ovat naiset, kuten Charlotte Gainsbourg, jotka ovat valmiina vain sipaistuaan hieman punaa huulilleen. Mielestäni nainen on seksikkäimmillään, kun hän näyttää rennolta, tähti kertoo.

Nelikymppinen näyttää esimerkkiä

Hope Davis, Kuva: Getty Images, Alberto E.Rodriguez

Näyttelijä Hope Davis sanoo, että nelikymppisenä nainen tietää jo, mitkä tuotteet ovat hänelle hyväksi ja mitkä eivät. Davis luottaa kauneusasioissa myös terveellisiin elämäntapoihin.

– En juo enkä polta, syön lähinnä luomu- ja kasvisruokaa ja joogaan säännöllisesti. Vanhetessa ymmärtää paremmin, että se miltä näytät, riippuu siitä, miten kohtelet itseäsi.

Vaikka Davis nauttii laittautumisesta, kiireinen nainen ei tee sitä joka päivä.

– Minulla on kaksi nuorta lasta, joten yleensä laitan vain kulmani ja lisään värillistä huulivoidetta.

Näyttelijän mielestä on tärkeää näyttää hyvää esimerkkiä myös lapsille.

– Tyttöjen on niin helppoa saada itsetunto-ongelmia, joten haluan lasteni ymmärtävän, että on hyvä ajatella muita asioita kuin ulkonäköä, Davis selittää.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!


Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: shape.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.