Julkisuudesta kadonneelta Aku Hirviniemeltä yllättävä tv-esiintyminen

Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä 3:03
Katso myös: Töllötuomarien kynsissä Aku Hirviniemen viestikohu ja anteeksipyyntö

Aku Hirviniemi vierailee Unelmahäät-parin häissä Usko Eevertti Luttisen roolissa.

Unelmahäät-ohjelman maanantaina 18. maaliskuuta esitettävässä jaksossa katsojat pääsevät seuraamaan vannoutuneiden suomirock-fanien Kirsin, 49, ja Jannen, 42, matkaa alttarille. Pari vihitään Hämeenlinnan kirkossa, jonka jälkeen hääjuhlaa siirrytään viettämään Idänpään Torpalle.

Idänpään Torpalla Kirsi sekä juhlavieraat saavat kokea yllätyksen, kun paikalle pamahtaa yhtäkkiä näyttelijä Aku Hirviniemi vuoden 2012 Putous-sketsihahmonsa, pastori Usko Eevertti Luttisen roolissa. Sulhanen oli tilannut Hirviniemen sketsihahmon esiintymään yllätyksenä pariskunnan häihin. 

– Varjele mikä tunnelma! Usko Eevertti Luttiseksi sonnustautunut Hirviniemi kajauttaa juhlapaikalle saapuessaan.

Juhlavieraat ottavat Luttisen vastaan raikuvien aplodien kera.

– Janne! hämmentynyt morsian parahtaa puolisolleen Luttisen astuttua sisään.

Luttinen kertoo tulleensa kastamaan avioparin Sorvankylän pikkasen kappelin alaisuuteen. Hahmo naurattaa sekä avioparia että vieraita vitseillään. Morsiamen poistuttua vessaan hän asettaa viinitonkan tämän paikalle.

– Tiedän monia parisuhteita, joissa viinitonkka menee vaimon edelle, hän sanoo.

Hirviniemi on pysytellyt pois julkisuudesta sen jälkeen, kun hän oli loppuvuonna 2023 tiuhaan otsikoissa niin kutsutun seksiviestikohun myötä. Tuolloin useat mediat uutisoivat Hirviniemen lähetelleen vuosien aikana lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Lisäksi uutisoitiin hänen epäasiallisesta käytöksestään Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois! -ohjelman illanvietoissa.

Unelmahäät-ohjelman uusi kausi maanantaisin TV5:lla ja discovery+-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat