Julia Robertsin edesmennyt siskopuoli syytti sisartaan masennuksestaan

Julia Robertsin helmikuussa menehtyneen siskopuolen itsemurhaviestin sisältö on tullut julkisuuteen.

Hollywood-tähti Julia Robertsin siskopuoli Nancy Motes menehtyi helmikuussa 37-vuotiaana. Itsemurhan tehneen Motesin itsemurhaviestin sisältö on nyt paljastunut.

Robertsin siskopuoli syyttää viimeiseksi jääneessä kirjeessään kuuluisaa siskoaan itsemurhaan johtaneesta masennuksestaan. 

Motes kertoi käsinkirjoittamassaan viestissä perheensä ajaneen hänet syvään masennukseen. Motes syytti perheen myös kohdelleen häntä huonosti. 13 sivua käsittäneessä kirjeessä Motes testamenttasi korujaan ja koiransa huoltajuuden läheisilleen. Äidilleen ja sisarelleen hän ei kuitenkaan jättänyt mitään.

– Äitini ja niin sanotut sisarukseni eivät saa minulta mitään paitsi muiston siitä, että he ajoivat minut elämäni synkimpään masennukseen, Motes kirjoitti kirjeessä.  

Sisarusten välit olivat olleet huonossa kunnossa siitä asti, kun Motes myi siskoaan käsittelevän haastattelun sanomalehdelle. Haastattelussa Motes kertoi Robertsin kiusanneen häntä ylipainonsa takia. 

Televisio-ohjelma Gleen tuotantoassistenttina työskennellyt Motes löydettiin kuolleena Los Angelesissa sijaitsevasta asunnostaan 9. helmikuuta. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat