Mainos

Juhannusuhreja seitsemän

Juhannuksena on hukkunut neljä ja liikenteessä kuollut kolme ihmistä.
Viime yönä mies kuoli veneturmassa Keminmaassa, Lapissa. Viitasaarella aattona kadonnut mies löytyi eilen hukkuneena. Tammisaaren saaristosta löytyi myös hukkunut mies. Kuopiosta löytyi iäkäs nainen hukkuneena, hän oli luultavasti saanut sairauskohtauksen.

Vuosi sitten juhannuksena hukkui 16 ihmistä. Liikenteessä on menehtynyt myös kolme ihmistä. Kuolonkolarit sattuivat Tampereella Sipoossa ja Helsingissä. Kolareissa on loukkaantunut yhdeksän ihmistä.

Paluuliikenne ruuhkauttaa tiet

Juhannuksen paluuliikenne alkaa tänään. Paluuliikenteen arvioidaan keskittyvän puolenpäivän ja keskiyön välille. Kiperimmät ruuhkapaikat ovat menoliikenteen tapaan valtatie nelosella Heinolan ja Lahden välillä, valtatie seitsemällä Porvoon ohikulkutiellä, valtatie kuutosella Kouvolasta Koskenkylään sekä kantatie 51:llä Kirkkonummelta Espooseen.

Kaukojunat kulkevat tänään normaalin sunnuntaiaikataulun mukaan. Tampereen ja Porin välinen rata avataan liikenteelle iltapäivällä. Siihen asti henkilöjunat korvataan linja-autoilla ja takseille. Linja-autovuorot ajetaan normaalisti sunnuntain S- ja SS-vuorojen mukaan.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.