Joulun ajan turmissa kuoli yhdeksän ihmistä

Liikenneturmissa on kuollut neljä ja paloissa kolme henkilöä. Lisäksi yksi ihminen on puukotettu ja yksi ammuttu kuoliaaksi.

Joulun tienoon turmissa on saanut surmansa tähän mennessä yhdeksän ihmistä. Liikenneturmissa on kuollut neljä ja paloissa kolme henkilöä. Lisäksi yksi ihminen on puukotettu ja yksi ammuttu kuoliaaksi.

Tuhoisin onnettomuus sattui Turussa Lausteen kaupunginosassa myöhään aatonaattoiltana, kun kerrostalohuoneiston tulipalossa menehtyi kolme ihmistä. Palokunta joutui myös evakuoimaan talon muut asukkaat joksikin ajaksi.

Oulussa puukotettiin kuoliaaksi 21-vuotias mies myöhään aatonaattona. Poliisi on pidättänyt uhrin vuotta vanhemman veljen, jota epäillään taposta. Seinäjoella taas 26-vuotias mies sai surmansa ampumavälikohtauksessa jouluaaton vastaisena yönä. Poliisi pidätti myöhemmin Tampereella miehen, jonka epäillään syyllistyneen murhaan.

Aatonaattona iltapäivällä jäi tietä ylittänyt nainen auton alle Perttelissä Varsinais-Suomessa. Hän kuoli heti.

Joulun menoliikenne vaati yhden kuolonuhrin. Henkilöauton kuljettaja menehtyi valtatiellä 4 Tervolassa törmättyään linja-autoon perjantaiaamuna. Onnettomuudessa kuoli yksin liikkeellä ollut vuonna 1970 syntynyt nainen. Linja-auton kuljettaja ja matkustajat selvisivät törmäyksestä vammoitta.

Yksi nuori kuoli ja neljä loukkaantui henkilöauton ulosajossa myöhään joulupäivän iltana Lahdentiellä Vantaalla. Korson liittymän kohdalla ulos tieltä syöksynyt auto putosi moottoritien alapuolella kulkevalle Kulomäentielle.

Tapaninpäivänä kuoli henkilöautossa matkustajana ollut 80-vuotias nainen, kun auto suistui tieltä ja törmäsi valaisinpylvääseen Mäntsälässä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat